VikarieBasen®

Vikariebokning med SMS

Med VikarieBasen kallar du in vikarier och extrapersonal på bråkdelen av den tid det tar med telefon. Du sänder dina förfrågningar och tilldelningsbesked med SMS till en eller flera vikarier samtidigt från datorn.

Vikarierna svarar också med SMS. Inom några minuter når du hur många vikarier du vill och du kan bemanna vakanserna direkt. Det sparar framförallt arbetstid och minskar stressen i pressade lägen.

Vakansen matchas mot vikarierna

Den aktuella vakansen matchas mot vikariernas personliga profil och kalender så att rätt person får rätt förfrågan i rätt tid, snabbt och enkelt. Meddelandetexterna hämtas från ett bibliotek med dina egna sparade textmallar, så du behöver inte skriva samma text flera gånger. Du har alltid fullständig kontroll över läget i alla bokningsärenden samtidigt.

Vikarierna registrerar sin profil

Vikarierna registrerar själva sin ansökan via webbplatsen. Där anger de sin personliga profil, d v s. var de kan och vill arbeta samt den behörighet, utbildning, etc de har, som motsvarar dina krav. I kalendern reserveras den tid då vikarien inte är tillgänglig för arbete. All kommunikation sker sedan via SMS, e-post och webbplatsen.

Snabbt och enkelt

VikarieBasen är helt webbaserad och därför behöver du bara Internetanslutna datorer för att använda tjänsten. Du kommer snabbt igång och tar del av de positiva effekterna direkt.

VikarieBasen är utvecklad tillsammans med personal inom kommunal omsorg och skola och används idag av skolförvaltningen och socialtjänsten i Skövde, Piteå, Boden, Örnsköldsvik och Mora.

Ring 0920-26 09 80 om du vill veta mer, eller boka tid för en personlig genomgång.

Intresseanmälan

www.vikariebasen.se