Intresseanmälan InTime SMS

Vill du veta mer om InTime SMS? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.

"Vi sparar massor av tid samtidigt som vi höjer servicegraden till våra kunder. Vi SMS:ar 20-25 kunder på samma tid som vi kontaktar en kund manuellt. Skriftliga, exakta och snabba besked ses av kunderna som högre kvalitet och bättre service."
Magnus Sjöström, Svenska Hem
"InTimes SMS-tjänst är en toppentjänst för både aviseringar och marknadsföring! Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi kompletterar kampanjerna med SMS-utskick."
Ulrica Olsson, Nordsjö Idé & Design
"Inför alla hjärtans dag skickade vi ett erbjudande med InTimes SMS-tjänst. Försäljningen ökade med 65 % jämfört med samma vecka året innan."
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"Det som avgjorde att vi valde att samarbeta med InTime och använda deras SMS-tjänst i vår kommunikation är att det är lika delar en bra tjänst och bra service från InTime!"
Patrik Lundgren, Ipsos

InTime SMS

Visste du att över 90 % läser sina SMS inom 3 minuter? InTime SMS hjälper dig att leverera snabba och exakta besked som ger dig nöjda kunder och bättre affärer. Vi har lång erfarenhet av SMS-kommunikation och hos oss får du en enkel, trygg och säker SMS-tjänst. Vi ger dig personlig rådgivning och tips på hur just du kan få ut så mycket som möjligt av dina SMS-utskick.

För dig som arbetar med marknadsföring rekommenderar vi att komplettera med SMS till dina kunder. Våra nöjda kunder kan intyga om hur effektivt det är för att driva in kunder till butiken, informera om kampanjer och mycket mer. Med ett SMS når informationen fram, till rätt person och i rätt tid. Det finns en del saker att tänka på vid SMS-marknadsföring och för din trygghet är vi utbildade och certifierade inom marknadsföringslagen och dataskyddsförordningen (GDPR) och svarar gärna på dina frågor gällande SMS och marknadsföring. Vi har koll på vad du får skicka, till vem du får skicka och även hur du ska få bästa effekt av dina utskick. InTime SMS är den enda tjänst du behöver för din kundkommunikation!

Du kan använda InTime SMS som webbaserad version där du loggar in direkt via vår hemsida, du behöver inte ladda ner eller installera någon programvara och du kommer åt tjänsten från vilken dator eller surfplatta som helst. Vi kan också hjälpa dig att integrera SMS-tjänsten i ditt befintliga system för automatisk sändning av SMS vid leveransaviseringar, påminnelser eller annat. Du kan också använda din egen e-postklient för att skicka SMS. Oavsett hur du väljer att använda InTime SMS får du ett enkelt, personligt och effektivt sätt att kommunicera med dina kunder. Du kommer inte ångra dig när du väl börjat använda SMS i ditt företag!

Med InTimes SMS-tjänst får du enastående träffsäkerhet, sparar tid och pengar, vårdar dina relationer och gör fler och bättre affärer.

Varför vänta - kontakta oss redan idag!