InTime SMS via webb eller integration - Våra nöjda kunder

Hos oss står du som kund alltid i fokus och våra tjänster utvecklas kontinuerligt utifrån dina önskemål - Prova SMS gratis via webb eller integration!

Vi på InTime har sedan starten 2003 utvecklat ett antal lösningar för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det är en integration av SMS eller en fristående lösning du söker så hjälper vi dig och ditt företag. Våra kunder finns i ett flertal olika branscher som bygg & färg, möbler & inredning, butikshandel, hälsa & sjukvård, service & reparation. Nedan ser du ett urval av våra kunder i Sverige.

Vill du också se effekterna med SMS? Registrera ett gratis testkonto och du är igång direkt!

"Vi sparar tid och når effektivt ut med nyheter och kampanjer där InTime hjälper till med både planering och genomförande."
Hanna Karlsson, Nordsjö Idé & Design
"Inför Alla Hjärtans Dag skickade vi ett erbjudande med SMS. Försäljningen ökade med 65 % jämfört med samma vecka året innan."
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"Det som avgjorde att vi valde att samarbeta med InTime är att det är lika delar en bra tjänst och en bra service."
Patrik Lundgren, CATI- AND Project Manager, Ipsos
"SMS-utskick med InTime är bra även för intern kommunikation. Vi når snabbt ut med information till alla medarbetare. Enkelt & smidigt!"
Simon Hellström, Ansa Bygg

Svenska Hem har funnits på marknaden sedan 1960 och finns idag på 30 orter från norr till söder. Företaget använder sedan 2004 InTimes SMS-tjänst i butikerna för att skicka leveransaviseringar och information till sina kunder.

Läs mer om Svenska Hem här

Nordsjö Idé & Design är ett bolag inom koncernen Akzo Nobel och en av Sveriges ledande leverantörer av färg, lacker, fyllnadsmedel och accessoarer för både konsumenter och hantverkare. Butikskedjan består av kvalificerade återförsäljare över hela Sverige och Norge. Företaget använder sedan 2003 InTimes SMS-tjänst för att skicka leveransaviseringar och information till sina kunder.

Läs mer om Nordsjö Idé & Design här

Stjärnurmakarna fick sin nuvarande form 1985, då Stjärnurmakarna AB bildades. I dag är Stjärnurmakarna en rikstäckande kedja med ett 40-tal butiker. Målet är att utveckla urfackhandeln med ökad försäljning och god lönsamhet, utifrån ett gemensamt kundlöfte.

Läs mer om Stjärnurmakarna här

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Företaget använder sedan 2003 InTimes SMS-tjänst integrerad i befintligt system i butikerna för att skicka leveransaviseringar och information till sina kunder.

Läs mer om Mio här

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till sitt första byggvaruhus i Sverige 1996 var K-rauta snart rikstäckande med 19 varuhus runt om i Sverige. Samarbetet med K-rauta startade 2007 och företaget använder InTimes SMS-tjänst för att skicka leveransaviseringar och information till sina kunder.

Läs mer om K-rauta här

Mekonomen Nordic har verksamhet i Sverige, Norge och Finland och hade vid utgången av 2012 drygt 200 butiker och cirka 1 100 anslutna verkstäder. Samarbetet med Mekonomens butiker startade 2003. Företaget använder InTimes SMS-tjänst för att skicka leveransaviseringar och information till sina kunder.

Läs mer om Mekonomen här

Upplands Väsby kommun är en kommun i Stockholms län och Sveriges 53:e största kommun med en folkmängd på ca 44 000. Centralort är Upplands Väsby. Under 2017 började Upplands Väsby kommun använda InTimes SMS-tjänst för att informera sina invånare om olika pågående arbeten i kommunen. Genom att anmäla sig till SMS-tjänsten fås den senaste störningsinformationen direkt i mobilen.

Läs mer om Upplands Väsby Kommun här

Region Norrbotten är länets största arbetsgivare med cirka 7 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Samarbetet med Region Norrbotten startade 2010 och idag använder ett 100-tal mottagningar InTimes SMS-tjänst för att skicka automatiska påminnelser om bokade tider till sina patienter.

Läs mer om Region Norrbotten här

Boxnet tillhandahåller ett webbaserat kassa- och butiksdatasystem för alla typer av butiker och butikskedjor. Företaget samarbetar med partners som Fortnox och har idag över 1000 kunder. Sedan 2005 är InTimes SMS-tjänst integrerad i Boxnets system och används för att skicka leveransaviseringar och information.

Läs mer om Boxnet här

Fackhandelsdata i Stockholm AB startade sin verksamhet 1985. Företagets affärsidé är att erbjuda branschanpassade datalösningar och affärssystem samt egenutvecklade applikationer till detaljhandeln. Fackhandelsdatas System 900 har sedan 2006 en integration av SMS som används av butiker runt om i Sverige för att skicka leveransaviseringar och information till slutkunden.

Läs mer om Fackhandelsdata här

SMS-tjänst för företag, direkt från din dator - Prova gratis!

SMS är den överlägset bästa kanalen när du på ett enkelt, personligt och effektivt sätt vill kommunicera med dina kunder. Med InTimes SMS-tjänst skickar du SMS direkt från din dator eller integrerar SMS i ditt befintliga system.

Du får enastående träffsäkerhet, sparar tid och pengar, vårdar dina kundrelationer och gör fler och bättre affärer. Registrera ett gratis testkonto redan idag!

Vill du veta mer om oss och våra SMS-tjänster?