Nöjda kunder över hela Sverige

Våra kunder finns i alla branscher och storlekar!

Vi hjälper kunder över hela Sverige, i alla storlekar och branscher, att förenkla sin arbetsvardag. Vi har sedan starten 2003 utvecklat ett antal SMS-lösningar för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det är en integration av SMS eller en fristående lösning du söker hjälper vi dig och ditt företag. Kontakta oss gärna om du är nyfiken och vill veta mer.

"Att skicka SMS från datorn till våra kunder när deras cyklar är redo för upphämtning sparar oss massor med tid då vi inte behöver ringa och jaga rätt på kunderna. Jag är supernöjd!"
Fredrik Nordin, Cykelstället
"Vi använder InTime för att påminna våra kunder när det är dags att beställa lammlådor och för att bjuda in kunderna till öppet hus på gården."
Åsa Wallin, Ale Lamm
"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"InTimes webbtjänst är bra även för intern kommunikation. Med SMS når vi snabbt ut med information till alla medarbetare samtidigt. Tjänsten är dessutom väldigt enkel & smidig att använda!"
Simon Hellström, Ansa Bygg
"Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi använder InTimes SMS-tjänst. En toppentjänst helt enkelt!"
Ulrica Olsson, Nordsjö Idé & Design
"InTime har en oerhört värdefull betydelse för oss eftersom vi nu kan kommunicera med våra kunder. Förut hade vi stora problem att kommunicera, vi försökte via mejl men såg ingen effekt av det. Nu kan vi mäta effekten på en gång, samma dag som vi skickar. Det har gett oss ovärderlig effekt faktiskt!"
Kristina Larsson, Hanzens
"Vi använder InTime för att skicka automatiserade SMS-påminnelser till våra kunder. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs sotningsdistrikt
"InTime har sparat oss otroligt mycket tid med tanke på alla telefonköer man kan hamna i eller upptaget eller man får inte tag på personen. Då är ett SMS superbra att skicka!"
Niclas Fredriksson, LuleGrafiska
"Vi gör SMS-utskick med marknadsföring till våra kunder och det ger verkligen resultat direkt. InTimes support är dessutom grym!"
Daniella Baptista Madeira, Spa of Sweden
"Jag har aldrig behövt kontakta supporten, allt funkar som det ska. Enkelt och utmärkt!"
Jocke Granath, VD, Svenska Gummihuset
"InTimes SMS-tjänst är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att snabbt nå ut till alla våra medlemmar, som ett komplement till hemsida och traditionella nyhetsbrev."
Lars Lustig, ordförande, BRF Bågen
"Så smidigt att skicka SMS med InTimes SMS-tjänst!"
Borlänge, Mekonomen