sms via datorn.jpg

InTime Web SMS - Skicka SMS via datorn

Skicka enkelt SMS via datorn med InTimes webbtjänst

Att skicka SMS via datorn är ett enkelt, effektivt och snabbt sätt att kommunicera med dina kunder. Ingen installation av programvara krävs, du loggar in på ditt konto via vår hemsida. I SMS-tjänsten finns ett flertal olika funktioner som att skicka grupp-SMS, se leveransstatus på skickade SMS, spara egna textmallar, schemalägga SMS-utskick, ladda upp kontakter och grupper, ta emot svar och mycket mer. 

Kom snabbt i gång genom att fylla i en intresseanmälan nedan eller registrera ett kostnadsfritt testkonto.

"Så smidigt att skicka SMS med InTimes SMS-tjänst!"
Borlänge, Mekonomen

Varför ska du skicka SMS via datorn?

På några sekunder når du alla dina kunder samtidigt, du ökar din synlighet och stärker ditt varumärke, dina SMS blir lästa direkt, du skapar engagemang och får hög svarsfrekvens. Ingen installation av programvara krävs, du lär dig använda tjänsten på några minuter.

Varför InTime?

Vi har lättanvända tjänster, enkla och tydliga gränssnitt, lång erfarenhet – snart 20 år i branschen! – snabb support, flexibla lösningar och ett stort kundfokus. Det är helt enkelt enkelt att skicka SMS via datorn med InTime! Kontakta oss gärna för mer information.

Skicka SMS via datorn - Hur fungerar det?

Nedan har vi beskrivit några funktioner och fördelar med att skicka SMS via datorn.

Du bestämmer avsändaren
När du skickar SMS via datorn väljer du vad det ska stå för avsändare på dina SMS-utskick. Om du väljer en alfanumerisk avsändare går det inte att svara på SMSen. Vill du ta emot svar på dina SMS aktiverar vi ett virtuellt SMS-nummer åt dig, då svarar mottagare med ett vändande SMS och svaret kommer till en inkorg på ditt konto. Du väljer vad som ska hända med ett inkommande svar, om det ska skickas vidare eller om det ska skickas tillbaka ett automatiskt svar. Du kan också ange ett mobiltelefonnummer som avsändare, då kommer svaret till den mobiltelefonen.

Registrering och avregistrering
När du skickar SMS via datorn är det enkelt för dina kunder att registrera sig till och avregistrera sig från dina SMS-utskick. Med en automatisk spärrlista håller tjänsten koll på dina spärrade kontakter så att du inte skickar SMS till någon som inte längre vill ha det. Vi hjälper dig att sätta upp de funktioner du behöver.

Ladda upp kontakter och grupper
Du laddar enkelt upp dina kontakter och sorterar de i olika grupper för grupp-utskick. En kontakt kan utöver ett mobiltelefonnummer innehålla för- och efternamn, e-postadress och en fritext. Du ställer in om kontakten ska få sina utskick via SMS, e-post eller både ock.

Schemalägga SMS-utskick
Du väljer om ditt SMS via datorn ska skickas direkt eller om det ska schemaläggas och skickas ut längre fram. I en schemaläggning väljer du datum och klockslag som ditt SMS ska skickas ut, du kan också välja om SMSet ska upprepas. Du kan enkelt ändra i ett schemalagt SMS om du kommer på i efterhand att det ska skickas ut vid exempelvis ett annat klockslag.

Leveransstatus
I InTimes webbtjänst ser du alla dina skickade SMS med datum och klockslag då SMSet skickades ut samt SMSets leveransstatus. Statusen kan vara grön, gul eller röd. Grön leveransstatus betyder att SMSet har skickats ut och kommit fram till mottagaren och mottagaren har sin mobiltelefon påslagen. Gul status innebär att SMSet försöker levereras, röd status betyder att SMSet inte har levererats och det kommer inte heller göra det.

Textmallar
Du skapar och sparar enkelt dina egna textmallar. Du kan ha flera olika textmallar i tjänsten och när du valt en textmall kan du även redigera i texten innan du skickar ditt SMS via datorn. Textmallar är bra att använda om du ofta skickar ut likvärdig information, till exempel vid SMS-aviseringar.

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Kontakta oss gärna!

Funktioner i InTimes SMS-tjänst:

 • Skicka SMS via datorn - manuellt eller automatiskt
 • Enkel inloggning via InTimes hemsida
 • Välj eget avsändarnamn på dina SMS
 • Ta emot svar via virtuellt nummer
 • Ta emot svar via eget kodord
 • Vidarebefordra inkommande SMS
 • Skicka autosvar på inkommande SMS
 • Automatisk registrering av mobilnummer
 • Automatisk avregistrering av mobilnummer via spärrlista med eget stoppord
 • Skicka SMS till enskilda eller flera samtidigt via SMS-massutskick
 • Schemaläggning av SMS-utskick
 • Import av kontakter och grupper från Excel-fil
 • Skapa kontakter och grupper manuellt
 • Skapa egna textmallar för återkommande SMS-utskick
 • Se leveransstatus på skickade SMS
 • Skicka automatiska SMS-påminnelser
 • Genomför undersökningar och omröstningar
 • Integrera SMS-tjänsten via API med befintligt system
 • Krypterad kommunikation

För prisuppgifter kontakta oss gärna direkt eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster?

För prisuppgifter, testkonto och övriga frågor vänligen fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar. Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.