sms.jpg

InTime SMS Web - SMS via webbgränssnitt

Skicka SMS snabbt och enkelt med InTimes SMS-tjänst!

Med InTime SMS Web är det enkelt att skicka SMS från datorn direkt till dina kunder. Ingen installation av programvara krävs, du loggar in på ditt konto via vår hemsida. I SMS-tjänsten finns ett flertal olika funktioner som att skicka grupp-SMS, se leveransstatus på skickade SMS, spara egna textmallar, schemalägga SMS-utskick, ladda upp kontakter och grupper, ta emot svar och mycket mer. 

Kom snabbt igång med InTime SMS Web genom att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange om du vill testa tjänsten kostnadsfritt och vi sätter upp ett gratis testkonto åt dig.

"Så smidigt att skicka SMS med InTimes SMS-tjänst!"
Borlänge, Mekonomen

Varför InTime SMS Web?

InTime SMS Web är enkel att använda, du ökar din synlighet och stärker ditt varumärke, dina SMS blir lästa direkt, du skapar engagemang och får hög svarsfrekvens! Ingen installation av programvara krävs och du lär dig använda tjänsten på bara några minuter.

Varför InTime?

Vi har lättanvända SMS-tjänster, enkla och tydliga gränssnitt, lång erfarenhet – snart 20 år i branschen, snabb support, flexibla lösningar och ett stort kundfokus – vi älskar vårt jobb och att underlätta din arbetsvardag!

InTime SMS Web - En tjänst med många funktioner

Nedan har vi beskrivit några av våra mest använda funktioner i InTime SMS Web. Saknar du information om någon funktion? Kontakta oss gärna!

Avsändare
När du använder tjänsten InTime SMS Web väljer du själv vad det ska stå för avsändare på dina SMS-utskick. Om du väljer en alfanumerisk avsändare går det inte att svara på SMSen. Vill du ta emot svar på dina SMS aktiverar vi ett virtuellt SMS-nummer åt dig, då svarar mottagare med ett vändande SMS och svaret kommer till en inkorg på ditt konto. Du väljer vad som ska hända med ett inkommande svar, om det ska skickas vidare eller om det ska skickas tillbaka ett automatiskt svar. Du kan också ange ett mobiltelefonnummer som avsändare, då kommer svaret till den mobiltelefonen.

Registrering och avregistrering
I InTime SMS Web finns funktioner för automatisk registrering och avregistrering av mobiltelefonnummer. Dina kunder kan enkelt registrera sig till och avregistrera sig från dina utskick genom att skicka ett SMS med ett kodord kopplat till ditt konto. Med en automatisk spärrlista håller tjänsten koll på dina spärrade kontakter så att du inte skickar SMS till någon som inte längre vill ha det. Vi hjälper dig att sätta upp de funktioner du behöver.

Ladda upp kontakter och grupper
Du laddar enkelt upp dina kontakter via en Excel-fil till InTime SMS Web. Kontakterna kan sorteras i olika grupper om du vill göra grupp-utskick. Du kan alltid skicka SMS till enskilda kontakter, även om dina kontakter är sorterade i grupper. En kontakt kan utöver ett mobiltelefonnummer innehålla en e-postadress. Du väljer sedan om det ska skickas SMS, e-post eller både SMS och e-post till kontakten i fråga.

Schemalägga SMS-utskick
Du väljer om ditt SMS ska skickas direkt eller om det ska schemaläggas och skickas ut längre fram. I en schemaläggning väljer du datum och klockslag som ditt SMS ska skickas ut, du kan också välja om SMSet ska upprepas. Du kan enkelt ändra i ett schemalagt SMS om du kommer på i efterhand att det ska skickas ut vid exempelvis ett annat klockslag.

Leveransstatus
I InTime SMS Web ser du alla dina skickade SMS med datum och klockslag då SMSet skickades ut samt SMSets leveransstatus. Statusen kan vara grön, gul eller röd. Grön leveransstatus betyder att SMSet har skickats ut och kommit fram till mottagaren och mottagaren har sin mobiltelefon påslagen. Gul status innebär att SMSet försöker levereras, röd status betyder att SMSet inte har levererats och det kommer inte heller göra det.

Textmallar
Du skapar och sparar enkelt dina egna textmallar i InTime SMS Web. Du kan ha flera olika textmallar i tjänsten och när du valt en textmall kan du även redigera i texten innan du gör ditt SMS-utskick. Textmallar är bra att använda om du ofta skickar ut likvärdig information, till exempel vid SMS-aviseringar.

Testkonto för InTime SMS Web

Vill du testa InTime SMS Web och de funktioner som finns i tjänsten? Då ska du registrera ett kostnadsfritt testkonto på vår hemsida. Gör så här:

 1. Fyll i dina uppgifter här
 2. Skicka upp till 10 gratis SMS under en vecka
 3. När du testat klart kontaktar du oss för skarp aktivering!

Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om InTime SMS Web eller någon av våra andra SMS-tjänster.

Funktioner i InTimes SMS-tjänst:

 • Skicka SMS från datorn - manuellt eller automatiskt
 • Enkel inloggning via InTimes hemsida
 • Välj eget avsändarnamn på dina SMS
 • Ta emot svar via virtuellt nummer
 • Ta emot svar via eget kodord
 • Vidarebefordra inkommande SMS
 • Skicka autosvar på inkommande SMS
 • Automatisk registrering av mobilnummer
 • Automatisk avregistrering av mobilnummer via spärrlista med eget stoppord
 • Skicka SMS till enskilda eller flera samtidigt via SMS-massutskick
 • Schemaläggning av SMS-utskick
 • Import av kontakter och grupper från Excel-fil
 • Skapa kontakter och grupper manuellt
 • Skapa egna textmallar för återkommande SMS-utskick
 • Se leveransstatus på skickade SMS
 • Skicka automatiska SMS-påminnelser
 • Genomför undersökningar och omröstningar
 • Integrera SMS-tjänsten via API med befintligt system
 • Krypterad kommunikation

För prisuppgifter kontakta oss gärna direkt eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster?

För prisuppgifter, gratis testkonto och övriga frågor vänligen fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar. Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.