sms leveransavisering.jpg

SMS-tjänsten för ditt företag vid leveransavisering

SMS vid leveransavisering sparar värdefull tid och du ger samtidigt dina kunder den bästa servicen - Prova gratis redan idag!

Skicka ett SMS med leveransavisering till dina kunder när deras varor är klara för upphämtning och informationen når fram direkt. Du sparar värdefull tid, ger den bästa kundservicen och ser dessutom till att varorna blir upphämtade. Samtidigt ökar du exponeringen av ditt varumärke.

Öka exponeringen av ditt varumärke

Med SMS ökar du exponeringen av ditt varumärke - ditt företagsnamn, dina kontaktuppgifter och kanske en länk till din hemsida syns i SMSet hos kunden. InTime hjälper företag inom alla branscher och storlekar att effektivisera sin kundkommunikation med hjälp av SMS. Har du ett företag som arbetar med service & reparation? Driver du en butik med beställningsvaror? Då är avisering via SMS optimalt för dig! Använd InTimes SMS-tjänst för företag när kundens varor är klara för upphämtning eller informera kunden om att beställda varor har kommit till butiken eller är på väg hem till kunden.

Bra service som sparar tid

Du skickar enkelt SMS direkt fån din dator, ingen installation av programvara krävs. Du loggar in på InTime SMS via vår hemsida och du kommer åt SMS-tjänsten från vilken dator eller surfplatta som helst. När du har loggat in på tjänsten skapar du dina egna textmallar, importerar kontakter och grupper, ser leveransstatus på skickade SMS och mycket mer. Vi hjälper dig gärna att formulera säljande SMS och kommer med tips som när på dygnet ett SMS är bäst att skicka. Du kan också integrera SMS i ditt befintliga system för automatiska leveransbesked. Kontakta oss och vi hjälper dig att hitta rätt lösning för just ditt företag eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar!

Enkelriktad eller dubbelriktad kommunikation

Vill du att dina kunder ska kunna svara på dina utskickade SMS? Du kanske vill ställa en fråga, genomföra en kundundersökning eller något annat. Det är enkelt med hjälp av tilläggstjänsten Inkorg. Alla inkommande svar sparas på ditt konto och du kan enkelt föra en dialog med dina kunder. Du kan även skicka inkommande svar vidare eller skicka ett automatiskt svar tillbaka. Läs mer om inkommande SMS.

"InTimes SMS-tjänst har sparat oss otroligt mycket tid med tanke på alla telefonköer man kan hamna i eller upptaget eller man får inte tag på personen. Då är ett SMS superbra att skicka!"
Niclas Fredriksson, LuleGrafiska
leveransavisering sms

Med InTimes SMS-tjänst kan du:

  • Skicka SMS via din dator
  • Importera kontakter
  • Skapa grupper
  • Skapa textmallar
  • Se leveransstatus på skickade SMS
  • Spärra mobilnummer
  • Ta emot svar
  • Skicka automatiska påminnelser
  • och mycket mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan och vi kontaktar dig på det sätt du önskar.


Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.