sms-marknadsforing.jpg

Marknadsföring via SMS ger dig enastående träffsäkerhet

Personlig och riktad marknadsföring via SMS ökar din försäljning och du vinner lojala kunder.

Marknadsföring via SMS är det överlägset bästa sättet när du vill försäkra dig om att ditt budskap verkligen når fram till dina kunder. Skicka dina nyhetsbrev via SMS, bjud in till ett event, informera om kampanjer och mycket mer. Oavsett syftet hjälper vi dig att planera och utforma framgångsrika SMS-utskick utifrån dina behov och önskemål. Flera av våra nöjda kunder kan intyga att SMS-marknadsföring ger mycket goda resultat!

En personlig direktkanal till dina kunder

Med SMS-markandsföring får du en personlig direktkanal till dina kunder, vilket är en ovärderlig del av marknadsföringen! SMS är enkelt och kostnadseffektivt. Vi hjälper dig även att följa rådande lagar och regler, allt från marknadsföringslagen till Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi är certifierade och utbildade - allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker! Du kan läsa mer om våra tips för marknadsföring via SMS eller kontakta oss för personlig rådgivning.

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

SMS med länk

Visste du att SMS kan vara mycket mer än bara text? Du kan enkelt göra dina SMS mer levande med hjälp av en landningssida som du länkar till i dina SMS. Du tillhandahåller landningssidan själv eller så skräddarsyr vi den åt dig efter dina önskemål. Du kan även länka till din egen hemsida, en kundundersökning eller något annat du vill att kunden ska ta del av. Klickfrekvensen på länkar i SMS är mycket hög!

Kundundersökningar via SMS

Genomför undersökningar & omröstningar via SMS och du skapar engagemang och får samtidigt värdefull information som hjälper dig att göra bättre affärer. SMS ger en mycket hög svarsfrekvens, mellan 10-50 % svarar inom några minuter.

Svar via SMS

Vill du att dina kunder ska kunna svara på dina utskickade SMS? Det är enkelt med hjälp av tilläggstjänsten Inkorg. Alla inkommande svar sparas på ditt konto och du kan enkelt föra en dialog med dina kunder. Läs mer om inkommande SMS.

Trygga och säkra SMS

Marknadsföring via SMS ställer krav på dig som avsändare och det krävs kunnande och förståelse för hur mottagarna reagerar på SMSet. Vi på InTime är utbildade och certifierade inom mobil marknadsföring och vi har lång erfarenhet av SMS-utskick i olika branscher. Allt för att du ska känna dig trygg i din SMS-marknadsföring. Läs gärna mer om vad du som avsändare bör tänka på vid marknadsföring via SMS.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

"När vi skickar ett SMS med erbjudanden inför kampanjer så märker vi en stor skillnad på antalet besökare till butiken. Det fungerar verkligen!"
Ulrica Olsson, House of Color, S O Börjesson
SMS marknadsföring

Med InTimes SMS-tjänst kan du:

  • Skicka SMS via din dator
  • Importera kontakter
  • Skapa grupper
  • Skapa textmallar
  • Se leveransstatus på skickade SMS
  • Spärra mobilnummer
  • Ta emot svar
  • Skicka automatiska påminnelser
  • och mycket mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan och vi kontaktar dig på det sätt du önskar.


Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.