sms-paminnelse.jpg

Med SMS-påminnelser glöms ingen tid bort

Skicka automatiska SMS-påminnelser och dina kunder kommer ihåg sina bokade möten hos dig.

Fler besökare och färre missade besök sparar tid och pengar för dig och dina kunder. Med InTimes SMS-tjänst skickar du snabbt och enkelt en SMS-påminnelse till dina kunder och patienter. Nästan alla har idag en mobiltelefon, den är alltid med och alla SMS blir lästa. Du skapar förtroende, ger dina kunder bra service och nyttjar dina resurser på bästa sätt. Med SMS glöms inga tider bort!

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för just ditt företag. Du har alltid möjlighet att testa SMS-tjänsten kostnadsfritt för att säkerställa att den uppfyller dina behov. Kontakta oss för mer information eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

Kundexempel: SMS-påminnelser för kommuner och landsting

Vi hjälper företag i olika branscher och storlekar att effektivisera sin verksamhet med hjälp av påminnelser via SMS. Exempel på kunder är Region Norrbotten, Region Halland, Västerbottens Läns Landsting, Upplands Väsby Kommun och många fler. Du bestämmer själv hur ofta SMS-påminnelsen ska skickas och hur långt i förväg den ska skickas. Du kan t.ex. skicka en påminnelse en vecka innan kundens bokade möte och sedan ytterligare en påminnelse dagen innan.

Region Norrbotten är en av våra många kunder som skickar automatiska SMS-påminnelser till patienterna inför bokade möten. Sedan 2019 har även självincheckning på sjukhus och hälsocentraler börjat införas i Norrbotten. Patienten får ett SMS en till tre dagar före det inbokade besöket och en påminnelse samma dag. Själva inchekningen sker tidigast 30 minuter före bokad tid via en länk i SMSet. Läs mer om den mobila incheckning inom vården.

Manuella eller automatiska SMS-påminnelser - Du bestämmer!

SMS-påminnelserna sker antingen manuellt direkt i SMS-tjänsten eller tidsstyrt och automatiskt genom att en bokningsfil laddas upp i SMS-tjänsten. Det går också att helt automatisera sändningen av SMS genom att integrera SMS-tjänsten med ditt befintliga bokningssystem. Kontakta oss och vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företag!

"Vi använder InTimes SMS-tjänst för att skicka automatiska SMS-påminnelser till våra kunder om att sotaren kommer. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och SMS-tjänsten hjälper oss att få ner antalet missade hus per dag."
Dick Hålldén, Skorstensfejarmästare, Sotare
SMS-påminnelser

Med InTimes SMS-tjänst kan du:

  • Skicka SMS via din dator
  • Importera kontakter
  • Skapa grupper
  • Skapa textmallar
  • Se leveransstatus på skickade SMS
  • Spärra mobilnummer
  • Ta emot svar
  • Skicka automatiska påminnelser
  • och mycket mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan och vi kontaktar dig på det sätt du önskar.


Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.