SMS-tjänst för företag - Prova gratis

Registrera ett gratis testkonto för SMS och du är igång direkt!

För oss är nöjda kunder det absolut viktigaste och därför erbjuder vi dig att testa SMS-tjänsten helt gratis under en vecka. Vi ger dig gärna även en kostnadsfri genomgång av hur tjänsten fungerar och hur just du kan använda SMS på bästa sätt i din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av SMS-kommunikation och hos oss får du en enkel, användarvänlig och effektiv SMS-tjänst för ditt företag.

Registrera ett testkonto nedan och du får skicka 10 SMS utan kostnad. Givetvis förbinder du dig inte att fortsätta.

Vid registreringen skickar vi dig ett bekräftelse-SMS!

Kom igång direkt!

Villkor

Genom att beställa och använda våra tjänster bekräftar du att du accepterar våra Allmänna villkor och därtill hörande Personuppgiftsbiträdesavtal.

Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.

Välkommen till InTime!

Om InTime - Sveriges enklaste SMS-tjänst

InTime grundades 2003 och har sedan dess hjälpt företag över hela Sverige att kommunicera snabbt, enkelt och effektivt med sina kunder. Vi strävar hela tiden efter att förenkla din vardag och ge dig marknadens enklaste tjänst för SMS! Vanliga användningsområden är SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring och dubbelriktad SMS-kommunikation. Vi arbetar med allt från små företag till stora kedjor, kommuner och landsting - ingen kund är för liten eller stor. Våra SMS-tjänster är inte bara snabba utan också mycket säkra, allt för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Med vår mångåriga erfarenhet av SMS-kommunikation i en rad olika branscher ger vi dig personlig rådgivning och tips på vägen kring hur du effektiviserar din kundkommunikation.

Du kommer snabbt se fördelarna med att skicka SMS till dina kunder, informationen når inte bara fram direkt utan den blir också läst direkt. Faktum är att 9 av 10 läser sina SMS inom tre minuter! SMS är en mycket personlig kanal som uppskattas av mottagaren. Om du arbetar med marknadsföring får du väldigt hög träffsäkerhet när du skickar SMS till dina kunder och med personliga och riktade erbjudanden blir även effekten mycket hög. Våra nöjda kunder berättar ofta om hur SMS förenklat deras vardag, effektiviserat arbetet och skapat nöjda, köpglada kunder!

Varför vänta - registrera ditt gratis testkonto redan idag!