Antal tecken i ett SMS är 160

ABC om SMS - Antal tecken, länkar och mycket mer

Förvandla dina SMS till kraftfulla verktyg

Undrar du över antal tecken som får plats i ett SMS? Vill du veta om du kan inkludera lockande länkar i dina SMS? Är du nyfiken på vad du kan ha för avsändare på dina SMS och hur du för en engagerande dialog med din målgrupp? Vi har svaren du söker!

Har du en specifik fråga eller är nyfiken på hur vi kan lyfta din strategi med SMS? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att anpassa våra lösningar till dina unika önskemål. Tillsammans tar vi dina SMS till nya höjder!

ABC om SMS - Kort summering, läs mer längre ner!

Antal tecken

Sikta på att leverera ditt budskap inom 160 tecken för att säkerställa att dina ord fångar uppmärksamhet. Placera det mest väsentliga först.

Länkar

Använd gärna länkar i dina SMS när du vill förmedla mer än bara text. Driv trafik till din hemsida, engagera och öka konverteringarna!

Avsändare

Du väljer vad det ska stå som avsändare på dina SMS. Skapa en personlig touch och stärk din varumärkesidentitet!

Ta emot svar

Du bestämmer om mottagaren ska kunna svara på dina SMS eller inte. Genomför undersökningar, samla feedback och få svar på viktiga frågor.

Antal tecken i ett SMS

Perfekt teckenbalans varje gång!

I världen av digital information är varje tecken av betydelse. Med våra verktyg kan du skapa slagkraftiga SMS med upp till 160 antal tecken - inklusive mellanslag och radbrytningar. För att försäkra att varje ord räknas, erbjuder vi en inbyggd teckenräknare som säkerställer att ditt SMS håller sig inom gränsen.

Behöver du mer utrymme för ditt budskap? Vårt multi-SMS alternativ bryter gränserna med möjligheten att sända upp till 918 antal tecken, fördelade över 6 SMS. Dessa SMS levereras sömlöst som ett enda långt SMS, vilket ger en sammanhängande och kraftfull läsarupplevelse.

Oavsett om du skriver 160 eller 918 antal tecken, debiteras varje SMS enligt överenskommen trafiktaxa. Med vår lösning är det enkelt och kostnadseffektivt att anpassa längden på dina SMS för maximal påverkan.

Upptäck enkelheten i att sända kraftfulla och effektiva SMS med våra lösningar!

"InTime har sparat oss otroligt mycket tid med tanke på alla telefonköer man kan hamna i eller upptaget eller man får inte tag på personen. Då är ett SMS superbra!"
Niclas Fredriksson, LuleGrafiska

Länkar i SMS

Nå ut över textens gränser!

Våra verktyg erbjuder en gyllene möjlighet att inte bara dela SMS utan också fördjupa mottagarens engagemang. Genom att inkludera länkar i dina SMS öppnar du dörren till en värld av ytterligare information, vilket är idealiskt när ditt budskap kräver mer än bara text.

Vår erfarenhet visar att klickfrekvensen för länkar i SMS är hög, vilket betyder att mottagarna inte bara läser din information - de agerar. Detta skapar en unik möjlighet för dig att driva trafik till din hemsida, förbättra engagemanget och öka konverteringarna.

Låt våra verktyg vara bron som förbinder ditt varumärke med dina målgruppers vardag - effektivt, direkt och med mätbara resultat.

Personlig avsändare för dina SMS

Stärk ditt varumärke!

När det kommer till att sända SMS, är valet av avsändare inte bara en teknisk aspekt, det är en förlängning av ditt varumärkes identitet. Hos oss har du flexibiliteten att anpassa ditt avsändarnamn för att spegla ditt varumärke optimalt. Välj mellan att använda ett vanligt mobilnummer, ett dedikerat lång-nummer, eller skapa ett skräddarsytt, alfanumeriskt namn.

Med alfanumeriska avsändare (A-Z) kan du använda mellan 3 och 11 tecken för att skapa ett minnesvärt och igenkännbart namn. För numeriska avsändare (0-9), sträcker sig valmöjligheten från 3 till 15 tecken. Du kan även förhöja ditt avsändarnamn med tillåtna specialtecken som mellanslag, punkt, bindestreck, &-tecknet och plus-tecknet. Notera att Å, Ä och Ö inte är tillåtna.

Ditt avsändarnamn är mer än bara en etikett; det är det första dina mottagare ser. Det är din första kontakt, ditt intryck, din varumärkesröst i en värld av digital information. Välj det klokt och låt det vara en stark symbol för ditt varumärke i varje SMS.

Ta emot svar på dina SMS

Fånga feedback och förstärk dialogen

För att skapa en dynamisk dialog med dina mottagare erbjuder vi olika alternativ för att ta emot svar på dina SMS. Varje alternativ är utformat för att passa olika behov och strategier, så att du kan engagera dig mer effektivt med din publik. Detta ger dig flexibiliteten att skräddarsy dina SMS utifrån dina behov.

Genomför undersökningar och tävlingar, samla in värdefull feedback och få svar på viktiga frågor. Detta ger din insikt i din målgrupps behov och önskemål.

Välj det alternativ som bäst matchar dina behov, vare sig det är att få iväg information eller att engagera mottagarna i en respons. Vi erbjuder de verktyg och alternativ du behöver för att göra dina SMS så effektiva som möjligt.

Optimera din SMS-strategi

Expertis och rådgivning endast ett klick bort!

Är du redo att ta din användning av SMS till nästa nivå med metoder som är både effektiva och ansvarsfulla? Låt oss vara din guide! Vi erbjuder inte bara expertis - vi ger dig personlig, kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy en strategi som passar perfekt för just dina behov.