SMS-tjänst för företag

Skicka enkelt SMS till dina kunder

INTRESSEANMÄLAN

Lättanvänd SMS-tjänst för företag

Skicka och ta emot SMS

SKAPA TESTKONTO

SMS-tjänster för ditt företag

Påminn, informera, marknadsför & kommunicera internt

KONTAKTA OSS

 

SMS-tjänst för företag - skicka och ta emot SMS direkt från din dator

Vi skapade InTimes SMS-tjänst för företag för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att kommunicera med dina kunder, samtidigt som du får full effekt av din kommunikation! I snart 20 år har vi levererat våra effektiva SMS-tjänster till företag över hela Sverige - stora som små - i nästan alla branscher. Oavsett om du vill skicka SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring eller kommunicera dubbelriktat har vi lösningen för dig.

Vår SMS-tjänst förenklar din och dina kunders vardag.

Vill du veta mer om InTimes SMS-tjänst för företag?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi använder InTimes SMS-tjänst. En toppentjänst helt enkelt!"
Ulrica Olsson, Nordsjö Idé & Design
"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"Så smidigt att skicka SMS med InTimes SMS-tjänst!"
Borlänge, Mekonomen
"Jag har aldrig behövt kontakta supporten, allt funkar som det ska. Enkelt och utmärkt!"
Jocke Granath, VD, Svenska Gummihuset

Skicka SMS med InTimes SMS-tjänst - hur fungerar det?

Vill du veta mer om InTimes SMS-tjänster och hur du skickar SMS till dina kunder? Kontakta oss via e-post eller telefon - vi svarar direkt!

Prova InTimes SMS-tjänst kostnadsfritt - utan krav på bindning!

Med InTimes SMS-tjänst sparar du värdefull tid samtidigt som du ökar din synlighet och stärker ditt varumärke. Registrera ett testkonto, utan krav på bindning.

Våra SMS-tjänster för företag - vad passar dig?

Att skicka SMS är det överlägset bästa sättet när du vill kommunicera snabbt med dina kunder. Läs gärna mer om vilka SMS-tjänster vi erbjuder.

Användarvänlig SMS-tjänst för företag

Vi hjälper företag att förenkla och effektivisera sin vardag genom att skicka SMS direkt till slutkunden. Vi drivs av att möjliggöra relevanta SMS som skapar köpglada kunder! Med InTimes SMS-tjänst får du både en lättanvänd SMS-tjänst och personlig experthjälp för att utveckla kommunikationen med dina kunder.

Vi har små och stora trogna kunder som fortfarande upptäcker nya framgångsrika sätt att använda SMS för att öka lojaliteten, köpviljan och kundnöjdheten. Läs gärna mer om våra nöjda kunder och ta en titt under SMS-Skolan för tips och inspiration.

SMS-påminnelser - Sparar tid och resurser

Fler besökare och färre missade besök sparar tid och pengar för dig och dina kunder. Med automatiska SMS-påminnelser glöms ingen bokning bort. Du skapar förtroende och nyttjar dina resurser på bästa sätt. Oavsett om du arbetar med patient-bokningar eller behöver påminna dina medarbetare och kunder om bokade möten kommer våra SMS-tjänster att underlätta din vardag!

Läs gärna mer om vår SMS-tjänst för påminnelser.

SMS-marknadsföring - Personlig direktkanal

En personlig direktkanal till dina kunder är en ovärderlig del av din marknadsföring. Med InTimes SMS-tjänster får du enastående träffsäkerhet och du kommer snabbt märka skillnad när du börjar använda SMS i din kundkommunikation. Med personlig och riktad marknadsföring ökar du engagemanget, din synlighet och du vinner lojala kunder.

Läs gärna mer om vår SMS-tjänst för marknadsföring.

SMS-aviseringar - Bra service & ökad exponering

SMS-aviseringar är en bra service som samtidigt ökar exponeringen av ditt varumärke. Om du idag ringer eller mejlar dina kunder kommer du snabbt märka hur mycket tid du sparar genom att i stället skicka SMS. SMS har högst öppningsfrekvens av alla kanaler och nästan alla läser sina SMS inom 3 minuter. Din information kommer med andra ord fram och blir läst direkt!

Läs gärna mer om vår SMS-tjänst för aviseringar.

SMS-kommunikation - Skapa engagemang

Kommunicera dubbelriktat med dina kunder och du skapar engagemang samtidigt som du får värdefull information som hjälper dig att utveckla din verksamhet ytterligare. Frågor ställda med ett SMS ger hög svarsfrekvens. Genomför undersökningar, omröstningar, tävlingar och mycket mer. Få svar på dina viktiga frågor och öka din kundlojalitet med InTimes SMS-tjänst!

Läs gärna mer om vår SMS-tjänst för kommunikation. 

SMS-tjänster för alla branscher - Skicka enkelt SMS via webbgränssnitt eller API

InTimes SMS-tjänster används av företag, stora som små, i nästan alla branscher över hela Sverige. Du väljer om du ska skicka SMS vår SMS-tjänst via webbgränssnitt eller integrera vår SMS-tjänst via API i ditt befintliga system. Med vår SMS-tjänst via e-post kan du även använda din befintliga e-postklient för att skicka mejl som omvandlas till SMS. Vi hjälper dig att ta fram rätt lösning för just dig och dina behov.

Några av de vanligaste användningsområdena för SMS-tjänsten är SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring och dubbelriktad SMS-kommunikation, men du kan givetvis använda SMS-tjänsten till det du önskar. Kontakta oss gärna för att bolla idéer!