SMS-tjänst för företag!

Skicka och ta emot SMS från datorn

INTRESSEANMÄLAN

SMS-utskick via datorn!

Skicka & ta emot SMS snabbt & enkelt

INTRESSEANMÄLAN

Skicka SMS via datorn - Prova gratis!

SMS-tjänsten för ditt företag

PROVA GRATIS

9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter!

Vad vill du säga till dina kunder?

PROVA GRATIS HÄR

SMS-tjänsten för ditt företag

Påminn, informera, marknadsför & kommunicera internt

PROVA GRATIS I EN VECKA

 

Skicka SMS enkelt från din dator

Skicka och ta emot SMS direkt i din webbläsare

INTRESSEANMÄLAN

SMS-tjänst för företag - skicka och ta emot SMS från datorn

Vi skapade InTimes SMS-tjänst för företag för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att kommunicera med dina kunder, samtidigt som du får full effekt av din kommunikation! I snart 20 år har vi levererat våra effektiva SMS-tjänster till företag över hela Sverige - stora som små - i nästan alla branscher. Oavsett om du vill skicka SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring eller kommunicera dubbelriktat har vi lösningen för dig.

Vår SMS-tjänst förenklar din och dina kunders vardag.

Vill du veta mer om InTimes SMS-tjänst för företag?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"InTimes SMS-tjänst är en toppentjänst för både aviseringar och marknadsföring! Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi kompletterar kampanjerna med SMS-utskick."
Ulrica Olsson, Nordsjö Idé & Design
"Inför alla hjärtans dag skickade vi ett erbjudande med InTimes SMS-tjänst. Försäljningen ökade med 65 % jämfört med samma vecka året innan."
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"InTimes SMS-tjänst är bra även för intern kommunikation. Med SMS-tjänsten når vi snabbt ut med information till alla medarbetare samtidigt. SMS-tjänsten är dessutom väldigt enkel & smidig att använda!"
Simon Hellström, Ansa Bygg
"Det som avgjorde att vi valde att samarbeta med InTime och använda deras SMS-tjänst i vår kommunikation är att det är lika delar en bra tjänst och bra service från InTime!"
Patrik Lundgren, Ipsos

Skicka SMS från datorn - hur fungerar det?

Vill du veta mer om InTimes SMS-tjänster och hur du skickar SMS från datorn? Kontakta oss via e-post eller telefon - vi svarar direkt!

Prova InTimes SMS-tjänst gratis - utan krav på bindning!

Med InTimes SMS-tjänst sparar du värdefull tid samtidigt som du ökar din synlighet och stärker ditt varumärke. Prova en vecka gratis, utan krav på bindning.

Våra SMS-tjänster för företag - vad passar dig?

Att skicka SMS från datorn är det överlägset bästa sättet när du vill kommunicera snabbt med dina kunder. Läs gärna mer om vilka SMS-tjänster vi erbjuder.

Marknadens enklaste SMS-tjänst för företag - Skicka och ta emot SMS från datorn

Vi hjälper våra kunder att förenkla och effektivisera sin vardag genom att skicka SMS från datorn direkt till slutkunden. Vi drivs av att möjliggöra relevanta SMS som skapar köpglada kunder! Med InTimes SMS-tjänst får du både marknadens enklaste tjänst för SMS-utskick och personlig experthjälp för att utveckla kommunikationen med dina kunder.

Vi har små och stora trogna kunder som fortfarande upptäcker nya framgångsrika sätt att använda SMS för att öka lojaliteten, köpviljan och kundnöjdheten. Läs gärna mer om våra nöjda kunder och ta en titt under SMS Skolan för tips och inspiration.

SMS-tjänst för alla branscher - Skicka enkelt SMS från datorn

InTimes SMS-tjänst används av företag, stora som små, i nästan alla branscher över hela Sverige. Du väljer om du ska skicka SMS från datorn med vår SMS-tjänst via webbgränssnitt eller integrera vår SMS-tjänst via API i ditt befintliga system. Vi hjälper dig att ta fram rätt lösning för just dig och dina behov.

Några av de vanligaste användningsområdena för SMS-tjänsten är SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring och dubbelriktad SMS-kommunikation, men du kan givetvis använda SMS-tjänsten till det du önskar. Kontakta oss gärna för att bolla idéer!

SMS-påminnelser

Fler besökare och färre missade besök sparar tid och pengar för dig och dina kunder. Med automatiska SMS-påminnelser glöms ingen bokning bort. Du skapar förtroende och nyttjar dina resurser på bästa sätt. Oavsett om du arbetar inom vården med patient-bokningar eller behöver påminna dina medarbetare och kunder om bokade möten så kommer vår SMS-tjänst att underlätta din vardag! 

Läs mer om vår SMS-tjänst för påminnelser

SMS-aviseringar

SMS-aviseringar är en bra service som samtidigt ökar exponeringen av ditt varumärke. Om du idag ringer dina kunder kommer du snabbt märka hur mycket tid du sparar genom att istället skicka SMS från datorn. Nästan alla läser sina SMS inom 3 minuter så informationen kommer garanterat fram och blir läst! 

Läs mer om vår SMS-tjänst för aviseringar

SMS-marknadsföring

En personlig direktkanal till dina kunder är en ovärderlig del av din marknadsföring. Med InTimes SMS-tjänst får du enastående träffsäkerhet och du kommer snabbt märka skillnad när du börjar använda SMS i din kundkommunikation. Personlig och riktad marknadsföring ökar ditt företags försäljning och du vinner lojala kunder. 

Läs mer om vår SMS-tjänst för marknadsföring

SMS-kommunikation

Kommunicera dubbelriktat med dina kunder och du skapar engagemang samtidigt som du får värdefull information som hjälper dig att utveckla din verksamhet ytterligare. Frågor ställda med ett SMS ger hög svarsfrekvens. Genomför undersökningar, omröstningar, tävlingar och du ökar kundlojaliteten.  

Läs mer om vår SMS-tjänst för dubbelriktad kommunikation