Läs våra referenser för SMS

Våra referenser - Nöjda användare av SMS

Upptäck framgångens hemligheter med våra användares berättelser

Välkommen till InTime - där våra framgångar talar genom våra användares historier. Vi tror på transparenta relationer och delade framgångar. Därför presenterar vi stolt ett urval av våra referenser som ett levande bevis på vårt engagemang och expertis.

Kontakta oss idag för att starta din egen framgångsresa!

"SMS med information när cyklar är redo för upphämtning sparar oss massor med tid då vi inte behöver ringa och jaga rätt på mottagaren. Jag är supernöjd!"
Fredrik Nordin, Cykelstället - Luleå
"Vi använder InTime för att informera när det är dags att beställa lammlådor och för att bjuda in till öppet hus på gården. Det fungerar jättebra!"
Åsa Wallin, Alelamm
"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"InTimes plattform är bra även för intern information. Med SMS når vi snabbt ut till alla medarbetare samtidigt. Plattformen är dessutom väldigt enkel & smidig att använda!"
Simon Hellström, Ansa Bygg, Piteå
"InTime har sparat oss otroligt mycket tid med tanke på alla telefonköer man kan hamna i eller upptaget eller man får inte tag på personen. Då är ett SMS superbra!"
Niclas Fredriksson, LuleGrafiska
"Jag har aldrig behövt kontakta supporten, allt funkar som det ska. Enkelt och utmärkt!"
Jocke Granath, VD, Svenska Gummihuset
"Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi använder InTimes plattform. En toppenlösning helt enkelt!"
Ulrica Olsson, Nordsjö Idé & Design - House of Color
"InTimes SMS-plattform är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att snabbt nå ut till alla våra medlemmar, som ett komplement till hemsida och traditionella nyhetsbrev."
Lars Lustig, ordförande, BRF Bågen - HSB
"Så smidigt att använda InTimes SMS-lösningar!"
Butiken Borlänge, Mekonomen Sverige
"Vi använder InTime för att informera innan vi kommer för att sota. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs sotningsdistrikt, Sverige
"Vi sänder SMS med kampanjerbjudanden och det ger verkligen resultat direkt. InTimes support är dessutom grym!"
Daniella Baptista Madeira, Spa of Sweden, Luleå
"InTime har en oerhört värdefull betydelse för oss eftersom vi nu når vår målgrupp. Förut hade vi stora problem att nå ut, vi försökte via mejl men såg ingen effekt av det. Nu kan vi mäta effekten på en gång. Det har gett oss ovärderlig effekt faktiskt!"
Kristina Larsson, Hanzens, Luleå

Varför välja InTime?

Omfattande erfarenhet

Med över två decenniers närvaro, har vi en djupgående förståelse för olika behov och hur dessa bäst kan mötas genom innovativa lösningar.

Skräddarsydda lösningar

Vårt mål är att skapa lösningar som passar perfekt för din specifika situation. Oavsett om du behöver en integrerad lösning eller en fristående strategi, har vi kompetensen att göra det möjligt.

Rikstäckande närvaro

Vi är stolta över att ha påverkat arbetsdagen positivt för otaliga verksamheter över hela Sverige. Vår närvaro och erfarenhet spänner över många branscher och storlekar.