Välj InTime som SMS-leverantör - Din partner till framgång!

Vi är InTime - Din trygga SMS-leverantör

Vi är alltid InTime, till allt, för alla, oavsett allting

Sedan 2003 har InTime, med start i Luleå, förenklat och effektiviserat sättet att nå ut med viktiga SMS över hela världen. Vi specialiserar oss på att leverera SMS-lösningar som passar alla typer av organisationer, oavsett storlek och bransch. 

Som SMS-leverantör hjälper vi dig att förenkla komplexa processer och frigöra värdefull tid.

Vi ser fram emot att skräddarsy våra lösningar för att perfekt matcha dina unika behov. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förvandla din vision till verklighet!

Våra ledord

LYSSNA

Vi tar oss tid att lyssna på varandra, våra användare och deras målgrupper.

VÄRNA

Vi värnar om våra användares verksamhet och deras mottagares integritet.

INTIME

Vi är alltid i tid, till allt, för alla, oavsett allting.

Säkerhet och support i världsklass

Upptäck InTimes anpassade SMS-lösningar för optimal användarinteraktion

Hos InTime står nöjda användare i centrum för allt vi gör. Vår dedikation sträcker sig långt bortom att enbart erbjuda skydd och säkerhet, vi är här för att se till att du får precis den hjälp du behöver. Vårt team är inte bara experter på våra produkter, men även på att hitta och anpassa den perfekta lösningen för just dina behov.

Från det ögonblick du börjar med oss, genom hela din resa, finns vår support där för att vägleda och hjälpa dig att förstärka ditt engagemang med din publik. Vi är stolta över att kunna erbjuda en av Sveriges mest användarvänliga SMS-lösningar, kompletterat med personlig experthjälp för att höja din interaktion med användarna.

Med InTime som SMS-leverantör är du aldrig ensam - vi är med dig på varje steg av vägen.

"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi använder InTime. Ett toppenverktyg helt enkelt!"
Ulrica Olsson, House of color

Förtroende och säkerhet

Vårt engagemang för dataskydd och personlig integritet

På InTime lägger vi stor vikt vid säkerhet och skydd av personuppgifter. Vår expertis är styrkt genom omfattande utbildningar och certifieringar inom relevanta lagar och förordningar. Vårt engagemang sträcker sig till ständig utveckling och förfining av våra lösningar för att alltid vara i framkanten av dataskydd.

Utforska vår SMS-skola där vi delar insikter om vår strävan efter excellens inom säkerhetsområdet och erbjuder vägledning för att säkerställa att du efterlever gällande lagstiftning. Utforska innehållet i våra villkor och personuppgiftsbiträdesavtal under avsnittet Villkor. För en djupare förståelse för hur och varför vi hanterar dina personuppgifter, besök vår Integritetspolicy.

Vårt engagemang för din säkerhet och integritet är en central del av vår service som SMS-leverantör.

Maximera din räckvidd med vår SMS-plattform

Användarvänlighet & effektivitet tillsammans

Kontakta oss för en kostnadsfri demonstration och se hur enkel och kraftfull vår plattform är. Tillsammans tar vi ditt SMS till nästa nivå!