sms-leverantor.jpg (1)

Trygg SMS-leverantör sedan 2003

Din pålitliga SMS-leverantör med mångårig erfarenhet av branschen

Vi har arbetat som SMS-leverantör sedan 2003 och har idag kunder över hela Sverige - allt från lokala butiker till stora kedjor. Vi har lång erfarenhet av SMS-kommunikation i stora som små företag och hjälper dig gärna att kommunicera med dina kunder på bästa sätt. Kontakta oss och vi hjälper dig att komma igång!

Sveriges enklaste tjänst för uppskattad kundkommunikation

Hos oss får du både marknadens enklaste tjänst för SMS-utskick och personlig experthjälp för att utveckla kommunikationen med dina kunder. Vi har små och stora trogna kunder som fortfarande upptäcker nya framgångsrika sätt att använda SMS för att öka lojaliteten, köpviljan och kundnöjdheten. InTime är den enda SMS-leverantör du behöver!

Hos oss är du trygg

Vi är både utbildade och certifierade inom marknadsföringslagen och dataskyddsförordningen (GDPR). Allt för att du ska känna dig trygg och säker i ditt samarbete med oss. Vi har koll på vad du får skicka och till vem. Vi vet också vilken tid på dygnet det är bäst att göra SMS-utskick, hur du får med allt du vill på bara 160 tecken och vad du faktiskt ska skriva för att få bäst effekt. Fri support ingår och du är alltid välkommen att ställa dina frågor till oss. Vi har även skapat SMS Skolan för att du snabbt och enkelt ska hitta den information du söker. Saknar du något? Vi tar tacksamt emot feedback!

Snabb och personlig service

För oss är nöjda kunder det viktigaste och vi arbetar ständigt för att ge dig service och support i världsklass - något som många av våra kunder vittnar om att vi redan har. Vi svarar direkt när du kontaktar oss och bjuder gärna på ett norrbottniskt skämt när andan faller på. :-)

Vill du se hur SMS-tjänsten ser ut och testa effekten av SMS i ditt företag? Då ska du registrera ett gratis testkonto! Klicka på knappen nedan och du är igång direkt - Lycka till!

"Det som avgjorde att vi valde att samarbeta med InTime och använda deras SMS-tjänst i vår kommunikation är att det är lika delar en bra tjänst och bra service från InTime!"
Patrik Lundgren, Ipsos
sms-leverantör
sms leverantör
sms leverantör

Josefine Åhl, VD och Marina Lahti

SMSleverantör
sms-leverantör

Foto: Jennie Nilede