041207- 056cr.jpg

Experter på SMS-kommunikation sedan 2003

Erfarenhet

InTime grundades 2003 i Luleå av Lars Nordström. Vi har lång erfarenhet av mobil marknadsföring och kommunikation och hjälper idag företag över hela Sverige att kommunicera snabbt och effektivt med sina kunder. Vi har den bästa lösningen för att hantera SMS för aviseringar, automatiska påminnelser, marknadsföring, undersökningar & omröstningar och mycket mer. Vi har även den bästa kundservicen "just-in-time" och hjälper dig med allt som rör din SMS-kommunikation så att du kan ge den absolut bästa servicen till dina kunder.

Kontakta oss och vi berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Södra hamn, Luleå. Fotograf Jennie Images AB

Bakgrund

av Lars Nordström, grundare och ägare

Anledningen till att företaget finns är att min tandläkare B-O Sundström på Tandlaget frågade mig om en SMS-påminnelse till sina patienter. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma, och redan i december hade vi en fungerande SMS-tjänst igång.

Alla patienter gillade påminnelsen och ingen patient som fått påminnelsen glömde besöket. Succé direkt!

Stärkt av framgången utvecklade vi InTime Messenger®, en webbtjänst för att på enklast tänkbara sätt sända aviseringar om leveransklara beställningsvaror och färdiga grejer i verkstan. InTime Messenger® har sedan utvecklats till att bli ett helt koncept för mobil marknadsföring med kundklubbshantering och SMSometer®.

Tandlaget har nu färre kunder som uteblir från sina besök och får tack vare SMSometern® också veta hur nöjda de är efter besöket. Helt automagiskt!