SMS för vården

SMS för vården

Minska antalet uteblivna besök och effektivisera ditt arbete

Nå dina patienter på ett tryggt och tillförlitligt vis med vår SMS-lösning för vården. Vi erbjuder en snabb och smidig metod för att säkerställa att bokade tider inte glöms bort. Våra effektiva vård-lösningar ökar antalet närvarande besökare, vilket resulterar i både tids- och kostnadsbesparingar för dig och dina patienter.

Vi ser fram emot att erbjuda en kostnadsfri demonstration och konsultation för att identifiera den lösning som optimalt matchar dina specifika krav.

Varför SMS inom vården

Minskar uteblivna möten

Med SMS minskar du effektivt antalet uteblivna möten, vilket optimerar din tid och resurser.

Enkelt & kostnadseffektivt

Användandet av SMS är inte bara enkelt, utan också en ekonomiskt smart strategi för att nå ut.

Personligt

SMS upplevs som en personlig beröringspunkt, vilket stärker relationen mellan dig och dina mottagare.

Testa SMS för vården kostnadsfritt

Registrera ditt testkonto redan idag!

Upptäck kraften i vår SMS-lösning för vården, där du enkelt hanterar dina SMS med fingertoppskänsla. Logga in på ditt personliga konto direkt via vår hemsida, utan krav på programinstallation.

På ditt konto får du full överblick över leveransstatus för dina SMS, möjligheten att skapa anpassade textmallar, importera och organisera kontakter i grupper, samt sända SMS till en eller flera mottagare på en gång. Du bestämmer själv avsändarnamnet för en personlig touch. Du bestämmer också när och hur ofta dina SMS ska gå ut med vår funktion för schemaläggning.

"Vi använder InTime för att informera innan vi kommer för att sota. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs sotningsdistrikt, Sverige

Skräddarsydda integrationslösningar

Smidig bokningshantering med InTime

Önskar du en sömlös upplevelse för dina SMS? Genom att enkelt ladda upp en bokningsfil i vårt gränssnitt kan du uppnå just detta. För dig som är intresserade av en skräddarsydd integration erbjuder vi en omfattande integrations-lösning, komplett med praktiska kodexempel.

Våra lösningar erbjuder även möjligheten att motta svar på dina SMS, vilket öppnar upp för dialog med dina patienter. Varför inte använda det för att genomföra en undersökning via SMS? Det är ett utmärkt sätt att få omedelbar och värdefull feedback på deras upplevelser.

Vår plattform är flexibel och redo att anpassas efter dina unika behov!

Optimera din patienthantering inom vården

Personlig konsultation för skräddarsydda lösningar

Hör av dig till oss för en personlig konsultation där vi tillsammans kan utforska möjligheterna att skräddarsy en lösning som passar perfekt för dina unika situationer och krav.

Upptäck all funktionalitet i SMS för vården

Integrerade lösningar

Ladda upp en bokningsfil direkt i vår plattform eller integrera SMS i ditt befintliga vårdsystem för effektivare sändning.

Flexibilitet

Ställ in hur många dagar före besöket ditt SMS ska gå ut. Du väljer om det ska gå ut ett eller flera SMS innan besöket och om texterna ska vara olika.

Personligt

Lägg till patientens namn i SMSet för en personlig touch som ökar engagemanget. Du kan även lägga till namnet på den patienten ska träffa och vad vårdenheten heter.

Leveransstatus

Se leveransstatus på dina SMS och följ i realtid om SMSet har levererats till patienten.

Genomför undersökningar

Efter det bokade mötet sänder du enkelt en undersökning för att ta emot feedback på hur patienten upplevde sitt besök.

Välj egen avsändare

Du bestämmer vad de ska stå för avsändare i dina SMS. Detta ökar trovärdigheten hos dina patienter.

Tillgång via hemsida

Du får tillgång till ditt konto via inloggning på vår hemsida. Här kan du även hantera manuella SMS om du behöver nå ut med extra information till en patient.

Skräddarsydda textmallar

Du kan enkelt skriva dina egna textmallar för en personlig prägling på dina SMS. Du kan ha olika textmallar för olika behov.

Personlig support

Vår support sitter i Sverige och hjälper dig alltid att svara på frågor och förenkla din användning av våra lösningar!