SMS för vården

SMS för vården

Använd SMS för att öka kundnöjdheten och minska antalet uteblivna besök

Nå dina patienter och kunder på ett säkert och pålitligt sätt. Med InTime skickar du snabbt och enkelt påminnelser om bokade tider. 9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter - med ett SMS glöms ingen bokning bort. Fler besökare och färre missade besök sparar tid och pengar för dig och dina kunder!

Vill du att påminnelserna ska skickas automatiskt genomför du en integration med ditt befintliga bokningssystem eller laddar upp en bokningsfil i vårt webbaserade system. Är du intresserad av en integration rekommenderar vi dig att ta en titt på vår API-dokumentation med kodexempel, vi har öppna APIer och hjälper dig att hitta rätt lösning. Läs mer om SMS-påminnelser eller kontakta oss via knappen nedan för mer information. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte för demo och rådgivning kring vilken lösning som passar dig bäst. 

I vårt webbaserade system skickar du manuella SMS-påminnelser eller schemalägger dina påminnelser för framtida utskick. Du loggar in på ett eget konto via vår hemsida, ingen installation av program behövs. Du ser leveransstatus på dina skickade SMS, du kan spara egna textmallar, importera kontakter och sortera i grupper, skicka dina SMS till en eller flera samtidigt, välja vad som ska stå som avsändare och mycket mer. Du kan även välja att ta emot svar på dina SMS om du vill föra en dialog med dina kunder och patienter. Testa att genomföra en kundundersökning via SMS - fråga dina kunder och patienter hur de upplevde besöket hos dig och du får snabbt tillbaka värdefull information.

Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för dig och dina behov.

"Vi använder InTime för att skicka SMS-påminnelser till våra kunder. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs sotning

Fördelar med SMS

  • Över 90 % läser sina SMS inom 3 minuter
  • SMS upplevs som personligt av kunderna
  • SMS är enkelt och kostnadseffektivt för dig
  • SMS underlättar vardagen för dig och dina kunder
  • SMS minskar antal uteblivna besök
  • SMS ökar exponeringen av ditt varumärke
  • Ingen annan kanal är lika direkt som SMS!