SMS via e-post

Omvandla e-post till kraftfulla SMS

Smidiga SMS direkt från ditt e-postprogram - Ingen installation!

Upptäck hur enkelt det är att omvandla e-post till SMS! Med vår lösning behöver du inte ladda ner eller installera något nytt - vi aktiverar funktionen direkt i ditt nuvarande e-postprogram. Det spelar ingen roll vilket program du använder, vår lösning är universellt kompatibel.

Du kan börja använda denna smidiga funktion på bara några minuter och därmed nå ut till din målgrupp snabbare än någonsin!

Fördelar SMS via e-post

Bekvämlighet i sin bästa form

Använd din egen e-postklient för att sända SMS. Det är den bekvämlighet och enkelhet du är van vid, nu med ännu mer kraft.

Användarvänligt & flexibelt

Vår lösning är skräddarsydd för att vara intuitiv och flexibel. Anpassa den efter dina unika behov och upplev hur enkelhet möter effektivitet.

Säkerhet & spårbarhet

Med våra lösningar kan du vara säker på att dina SMS är skyddade och spårbara. Vi erbjuder högsta möjliga säkerhet, så att du kan nå ut med förtroende.

Upptäck kraften i SMS via e-post

Registrera kostnadsfritt testkonto idag!

Upptäck effektiviteten i att sända SMS direkt från din e-postklient. Det är det perfekta verktyget för att nå ut med information om bokade möten, leveranser, kampanjer och annat viktigt som din målgrupp behöver få veta.

Registrera ett kostnadsfritt testkonto, vi aktiverar därefter SMS i din valda e-postklient. Du får även tillgång till ett konto via vår hemsida där du har överblick över leveransstatusen för alla SMS, kan sända SMS och e-post till specifika kontakter och grupper, schemalägga SMS, skapa anpassade textmallar och mycket mer.

"InTime har ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att snabbt nå ut till alla våra medlemmar, som ett komplement till hemsida och traditionella nyhetsbrev."
Lars Lustig, ordförande, BRF Bågen, HSB
"Vi sänder SMS med kampanjerbjudanden och det ger verkligen resultat direkt. InTimes support är dessutom grym!"
Daniella Baptista Madeira, Spa of Sweden, Luleå

Förvandla din e-postklient till en kraftfull plattform

Smidiga SMS - stor effekt!

Vi erbjuder intuitiva lösningar anpassade efter dina behov och önskemål. Upplev enkelheten i vår design, skapad för smidig navigering.

När du sänder e-post med InTime konverteras det till ett SMS som når mottagaren eller mottagarna direkt. Dessutom har du möjligheten att ta emot svar på dina SMS, vilket öppnar upp för en dialog med din målgrupp.

Ta ditt sätt att nå ut ett steg längre med våra innovativa och användarvänliga funktioner.

Effektivisera din nåbarhet med våra innovativa lösningar

Öppna dörren till framtiden!

Vårt expertteam väntar på att visa dig hur vårt system kan anpassas till just dina behov och förvandla ditt sätt att interagera med din målgrupp. Missa inte chansen att ta din närvaro till nästa nivå - vi är redo att guida dig på varje steg av resan.

SMS via e-post med InTime - Smartare & smidigare

Direkt & effektiv nåbarhet

SMS har en hög öppningsfrekvens, vilket innebär att du kan vara säker på att din information snabbt når fram till mottagaren.

Bekvämlighet

Du kan fortsätta använda en bekant plattform, vilket eliminerar behovet av att lära sig ett nytt system.

Effektivitet

Genom att aktivera SMS-funktionen i din e-postklient kan du snabbt växla mellan e-post och SMS, vilket gör det enklare att hantera olika typer av notiser.

Centraliserad lösning

Ha all din korrespondens på ett och samma ställe. Det gör det lättare att hålla ordning och att spåra tidigare konversationer.

Ingen onödig programvara

Du behöver inte installera eller underhålla någon ytterligare programvara, vilket sparar både tid och resurser.

Tidsbesparing

Med snabb åtkomst och enkel användning kan du snabbt få ut information utan att behöva växla mellan olika appar och plattformar.

Bättre översikt

Genom att använda din e-postklient för SMS, blir det lättare att hålla koll på vilken information som har gått ut och till vem.

Skalbarhet

Vare sig dina behov är små eller stora, kan din e-postbaserade SMS-lösning enkelt skalas upp eller ner för att passa din verksamhets storlek och behov.

Snabb & personlig support

Vi är dedikerade till att ge dig den hjälp du behöver, när du behöver den.