SMS API med InTime

SMS API - Smidig integration

SMS via ditt befintliga system - Snabbt, effektivt och säkert!

Med InTime effektiviserar du sättet att hantera SMS. Vår lösning gör det smidigt att integrera SMS via API i en mångfald av system. Oavsett om det handlar om att förbättra processer i ditt orderhanteringssystem, din lagerhantering, bokningsprocedurer eller andra kritiska operationer, är InTime din ultimata partner.

Dina SMS når mottagaren blixtsnabbt och läses nästa omedelbart, vilket ger en personlig och direkt kontakt.

Välj InTime - din nyckel till framgång!

Fördelar SMS API

Smidig integrering

Med InTimes SMS API synkroniserar du enkelt vårt system med dina befintliga plattformar för att börja nyttja kraften av SMS.

Flexibilitet & pålitlighet

Vår plattform är utformad för att vara både flexibel och lättanvänd, samtidigt som den levererar högsta möjliga pålitlighet.

Effektivitet

Genom att integrera SMS via API i ditt system, tar du ett steg mot en mer effektiv interaktion - en konsekvent direktlinje med din målgrupp.

Utforska framtidens interaktioner

Starta din resa med SMS via API idag!

Maximera effektiviteten i dina dagliga operationer med SMS via API. Upptäck mer på vår dedikerade integreringssida, där hittar du all nödvändig dokumentation för en smidig SMS-integration. Våra APIer är väl dokumenterade med praktiska kodexempel. Kontakta oss gärna för mer information.

Dessutom erbjuder vi ett kostnadsfritt testkonto, så att du kan utforska alla fördelar med SMS-integration i ditt system, helt riskfritt.

Ta steget mot framtiden - anpassningsbart och användarvänligt.

"Vi använder InTime för undersökningar och det ger oss väldigt hög svarsfrekvens. SMS är ett superbra sätt att engagera vår målgrupp!"
Mirjana Petrova Johansson, Röstcenter
"InTime har en oerhört värdefull betydelse för oss eftersom vi nu når vår målgrupp. Förut hade vi stora problem att nå ut, vi försökte via mejl men såg ingen effekt av det. Nu kan vi mäta effekten på en gång. Det har gett oss ovärderlig effekt faktiskt!"
Kristina Larsson, Hanzens, Luleå

SMS via API - Öppna framtidens dörr med smart integration

Effektivitet och anpassningsförmåga i din hand

När du väljer att integrera SMS via API med dina nuvarande systemlösningar, öppnar du dörren till en värld av effektivitet och anpassningsförmåga. Du får även tillgång till ett SMS-konto som du enkelt loggar in på via vår hemsida. Föreställ dig möjligheten att enkelt skapa och distribuera personliga SMS, både individuellt och i grupp, direkt från en lättanvänd plattform. 

Med vårt system får du en överlägsen kontroll över dina SMS. Du kan övervaka leveransstatus, skapa och spara anpassade textmallar för snabb användning, enkelt ladda upp och organisera kontakter i olika grupper, samt planera dina SMS i förväg. Denna flexibilitet säkerställer att du alltid är ett steg före. Vår plattform gör det möjligt att motta svar direkt och effektivt. Du väljer själv hur dessa svar hanteras - om de ska generera svar tillbaka eller dirigeras för vidare åtgärder. Detta skapar en sömlös och interaktiv upplevelse för både dig och dina mottagare.

Upptäck kraften i SMS API för säker och snabb informationsdelning

Maximera din effektivitet med InTime

Vill du veta mer om SMS API eller någon av våra andra funktioner? Kontakta oss för mer information.

Funktioner SMS via API med InTime

Full kontroll

Hantera alla dina SMS med lätthet från vårt användarvänliga gränssnitt. Full kontroll och enkel tillgång, när som helst och var som helst.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje verksamhets behov är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är skapade för att passa just dina specifika önskemål och krav.

Personlig touch

Stärk din varumärkesidentitet genom att välja ett unikt avsändarnamn för dina SMS. Detta ger dina SMS en personlig och igenkännbar prägel.

Full insyn i leveranser

Få realtidsinformation om leveransstatusen för dina SMS för att säkerställa maximal räckvidd och effektivitet.

Mångsidiga svarsalternativ

Välj om mottagarna ska kunna svara på dina SMS och anpassa hanteringen av dessa svar för en dynamisk och engagerande upplevelse.

Flexibilitet i varje SMS

Nå snabbt ut till en enskild person eller en större grupp. Schemalägg dina SMS och se till att de når fram i rätt ögonblick, varje gång.

Smidig registrering

Vår lösning sköter registrering och avregistrering av mobilnummer, vilket säkerställer att din kontaktlista alltid är aktuell och korrekt.

Effektiva textmallar

Skapa och spara anpassade textmallar för att snabbt och enkelt återanvända i återkommande SMS.

Snabb & personlig support

Vi är här för att säkerställa att din upplevelse är problemfri och effektiv. Vi garanterar att du alltid har hjälpen du behöver, när du behöver den.