Skicka SMS online med InTime

Skicka SMS online - Allt du behöver veta

Våra bästa råd och tips för lyckade SMS online

När du skickar SMS online är det några saker som är bra att känna till och tänka på. Vi har samlat allt på ett ställe för att du enkelt ska hitta det du behöver. Saknar du någon information eller önskar personlig rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss!

Under SMS lagar & regler berättar vi mer om hur vi arbetar med säkerhet, dataskyddsförordningen och vad du som kund ska tänka på när du arbetar med SMS online. Det finns ett antal lagar och etiska regler som du bör känna till och vi ger dig en kort sammanfattning. Önskar du mer information bokar vi gärna in ett möte med dig!

I ABC om SMS ger vi dig tips på hur du skriver och skickar lyckade SMS och vad som är bra att veta när du ska skicka dina SMS. Ett SMS är väldigt personligt, direkt och liknar ingen annan kanal. Vi hjälper dig gärna att skriva säljande texter, planera kampanjer, importera kontakter och mycket mer. 

Under Exempeltexter för SMS ger vi dig några olika textmallar som du kan använda som inspiration för dina egna SMS. När du har loggat in på ditt konto skapar och sparar du egna textmallar för återkommande SMS. Du kan också skriva dina SMS manuellt. Bra att känna till är att ett SMS räknas som max 160 tecken, så fatta dig kort!

Under Kom i gång med SMS har vi i tre enkla steg sammanställt vilka olika alternativ som finns och vad du ska tänka på när börjar skicka SMS online. Du kan självklart alltid kontakta oss om du vill ha personlig rådgivning kring vilken lösning som passar dig bäst.

Kontakta oss gärna för mer information eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna