sms utskick företag.jpeg

Lär dig mer om SMS-utskick för företag

Efter att har arbetat med SMS-utskick för företag sedan 2003 vågar vi påstå att vi är experter på SMS och vi hjälper dig gärna att förbättra din kundkommunikation!

I SMS-skolan delar vi med oss av våra bästa råd och tips för bra SMS-utskick för företag. Det finns några saker som är bra för dig som ansvarig för SMS-tjänsten att känna till och vi har samlat allt på samma ställe. För personlig rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Under Marknadsföring via SMS berättar vi om hur vi arbetar med säkerhet, dataskyddsförordningen (GDPR) och vad du som kund ska tänka på när ditt företag gör SMS-utskick med marknadsföring. Det finns ett antal lagar och etiska regler som du bör känna till och vi ger dig en kort sammanfattning. Önskar du mer information bokar vi gärna in ett möte med dig!

I ABC om SMS ger vi dig tips på hur du skriver och gör lyckade SMS-utskick i ditt företag och vad som är bra att veta om SMS. SMS är väldigt personligt, direkt och liknar ingen annan kommunikationskanal. Över 90 % av alla SMS blir lästa inom 3 minuter! Saknar du någon information? Vi tar tacksamt emot feedback!

Under Exempeltexter ger vi dig några olika textmallar som du kan använda som inspiration när du gör dina SMS-utskick. I SMS-tjänsten skapar och sparar du enkelt dina egna textmallar och sparar därmed tid när du ska göra dina SMS-utskick. Bra att känna till är att ett SMS är 160 tecken inklusive radbrytning och mellanrum. Du kan skriva upp till 918 tecken i ett SMS, men desto kortare SMS du skriver desto större är sannolikheten att hela SMSet blir läst. Därför rekommenderar vi dig att skapa färdiga textmallar på max 160 tecken.

Inkommande SMS förklarar hur du tar emot svar på dina SMS-utskick, något som kan göras på olika sätt. I basversionen av SMS-tjänsten går det inte att svara på SMSen, men det finns en tilläggstjänst för detta som du aktiverar genom att kontakta oss.

Kontakta oss gärna för gratis rådgivning, kostnadsfritt testkonto och mer information!