Virtuellt SMS-nummer

Ta emot svar via virtuellt SMS-nummer, kortnummer & prefix

Interagera och engagera din målgrupp på dina villkor

Med verktyget Inkorg effektiviserar du hur du interagerar med din publik. Använd ett unikt virtuellt SMS-nummer eller ett kortnummer med personligt prefix för att skapa en direktlinje till dina kontakter. Du kan också använda ett mobiltelefonnummer som avsändare på dina SMS för att snabbt ta emot svar till din mobil.

Med Inkorgen är du alltid bara ett SMS ifrån att skapa meningsfulla och långvariga relationer.

Fördelar med att ta emot svar via SMS

Förbättrad interaktion & nöjdhet

Skapa en direkt och personlig kanal med din målgrupp. Detta ökar engagemanget och ger en känsla av att deras åsikter och behov är viktiga.

Effektiv insamling av feedback

Samla snabbt in värdefull feedback och data. Informationen kan användas för att förstå preferenser, förbättra produkter och anpassa framtida kampanjer.

Ökad effektivitet

SMS är en direkt kanal, vilket möjliggör snabba lösningar på förfrågningar och frigör resurser för andra viktiga uppgifter.

Ta emot svar på det sätt du önskar

Anpassade alternativ utifrån ditt behov

Inkorgen är inte bara ett verktyg för dialog. Den öppnar dörrar för djupgående undersökningar och ger dig direkt feedback på kritiska frågor. Det är också en guldgruva för att smart bygga upp din målgrupp där du kan hantera anmälningar och avanmälningar med perfekt precision.

Virtuellt SMS-nummer

Om du väljer ett virtuellt SMS-nummer som avsändare, kan mottagarna svara med ett vändande SMS. Deras svar samlas bekvämt i en inkorg på ditt SMS-konto, vilket gör det enkelt att hantera och analysera feedback på ett organiserat sätt. Detta är perfekt för att samla in data och insikter på en central plats. Ditt virtuella SMS-nummer är unikt för dig och vi aktiverar det direkt på ditt konto.

Kortnummer med prefix

Genom att ta emot svar via vårt kortnummer 71050 och ett prefix kopplat till ditt konto kan du med enkelhet hantera olika svar som kommer in till ditt konto. Kortnummer med prefix används ofta för att hantera anmälningar och avanmälningar till olika SMS. Vi aktiverar ett unikt och personligt prefix på ditt konto, kolla gärna om ditt önskade prefix är ledigt. 

Mobilnummer som avsändare

Genom att använda ditt eget mobilnummer som avsändare blir hanteringen ännu mer personlig och direkt. Precis som med ett virtuellt SMS-nummer kan mottagaren svara med ett vändande SMS, med skillnad att alla svar når din telefon omedelbart, vilket gör det enkelt för dig att hålla fingret på pulsen och reagera i realtid. Det här är inte bara effektivt, det förstärker också känslan av en direkt och personlig kontakt med din publik.

Inkommande SMS via 71050 och virtuellt SMS-nummer är alltid kostnadsfritt för avsändaren, förutom mobiloperatörens eventuella trafikavgift.

Premium SMS 71050

Kolla om ditt önskade prefix är ledigt. Ange minst 3 tecken.

"Supporten är lyhörd och enkel att tala med. Relationen är viktig för InTime, de tar sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!"
Roger Backlund, Stjärnurmakarna
"Vi använder InTime för att informera när det är dags att beställa lammlådor och för att bjuda in till öppet hus på gården. Det fungerar jättebra!"
Åsa Wallin, Alelamm

Vad händer med inkommande svar?

Du bestämmer!

När du mottar respons i din personliga Inkorg öppnas en värld av möjligheter. Föredrar du att skapa ett skräddarsytt svar som omedelbart engagerar dina användare? Inga problem. Kanske vill du vidarebefordra svaret till ytterligare mottagare, såsom kollegor eller olika avdelningar, via både mobilnummer och mejl-adresser? Det är bara några klick bort.

För att bygga en värdefull databas kan du enkelt spara mottagarnas mobilnummer för framtida dialog och aktiviteter. Med våra spärrlistor är det även enkelt att blockera mottagare som avregistrerar sig. 

Personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar

Välkommen till vår värld av effektivitet!

Önskar du ta emot svar på dina SMS men är osäker om du ska använda ett virtuellt SMS-nummer, kortnummer med prefix eller ett mobilnummer? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dina behov!