SMS testkonto - Kom i gång idag!

Kom i gång snabbt & enkelt - Ditt testkonto för SMS väntar

Inga förbindelser, inget krångel - Registrera idag!

Välkommen till InTime! Kul att se ditt intresse för att upptäcka hur vår plattform kan förenkla och effektivisera din arbetsvardag.

För att påbörja din upptäcktsresa erbjuder vi dig en veckas tillgång till ett testkonto, komplett med 10 SMS, helt utan bindning eller kostnad. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning och bokar gärna in ett möte med dig för att se till att du får ut det mesta av ditt konto och dina SMS.

När du har registrerat dina uppgifter kommer vi att bekräfta din anmälan med ett SMS och därefter kontakta dig via mejl för att snabbt aktivera ditt testkonto.

InTime - anslut omedelbart, påverka varaktigt!

Registrera testkonto

"Vi märker stor skillnad i försäljningen när vi använder InTime. Ett toppenverktyg helt enkelt!"
Ulrica Olsson, House of color

Villkor & integritetspolicy

Genom att beställa och använda våra lösningar bekräftar du att du accepterar våra Allmänna villkor med bilagor.

Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter med största respekt. Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.

Varför SMS

Direkt nåbarhet

SMS når mottagaren omedelbart, vilket säkerställer att din information når fram snabbt. Detta är särskilt effektivt för tidskänslig information.

Hög öppningsfrekvens

SMS har en betydligt högre öppningsfrekvens jämfört med många andra kanaler. Detta innebär att ditt budskap når fram och blir läst av mottagaren.

Personligt

Genom att använda SMS skapar du en mer personlig kontakt med din målgrupp. Detta förbättrar relationen och lojaliteten hos dina befintliga mottagare.

Kostnadseffektivt

Att använda SMS för att nå ut till din målgrupp är ofta ekonomiskt fördelaktigt. Det är en prisvärd metod jämfört med många andra kanaler, vilket gör det till ett attraktivt val för alla organisationer, oavsett storlek.