Integrera enkelt SMS med InTime

Integrera SMS i befintligt system

Dokumentation med kodexempel

Dyk in i vår omfattande dokumentation och utforska mångsidiga kodexempel som visar hur enkelt det är att integrera SMS-funktionalitet i ditt system. Vare sig du är nybörjare eller en erfaren utvecklare, har vi resurserna för att göra din integration så smidig som möjligt. Se dokumentation och kodexempel nedan.

HTTP-Application Programming Interface: Svenska

HTTP-Application Programming Interface: Kodexempel Svenska

HTTP-Application Programming Interface: English

HTTP-Application Programming Interface: Code Examples English

Önskar du skräddarsydd rådgivning? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar. 

Varför InTime

Smidig integration

Med några få klick integrerar du vår plattform med ditt nuvarande system. Vår plattform är designad för att vara intuitiv och lättanvänd.

Effektivitet

Nå ut till dina mottagare på sekunder - oavsett var de befinner sig. Den perfekta kombinationen av bekvämlighet och effektivitet.

Inget krångel

Inga oväntade avgifter, inga komplicerade villkor - bara ren möjlighet att stimulera tillväxt och utveckling för din verksamhet.

Enkel integration - kraftfull effekt

Skapa ett kostnadsfritt testkonto idag!

Vi på InTime förstår att det är viktigt att känna sig säker i sitt val av affärsverktyg. Därför ger vi dig möjligheten att upptäcka våra lösningars fulla potential utan att det kostar dig en krona. Genom att registrera dig för ett testkonto kan du på egen hand utforska hur vår användarvänliga och kraftfulla SMS-plattform kan transformera sättet du engagerar dig med din publik.

Ta första steget mot en mer ansluten och dynamisk framtid för din verksamhet. Registrera ditt kostnadsfria testkonto idag och börja uppleva den skillnad vår SMS-plattform kan göra. Vi är här för att stödja dig på resan mot ökad tillgänglighet och framgång!

"Jag har aldrig behövt kontakta supporten, allt funkar som det ska. Enkelt och utmärkt!"
Jocke Granath, VD, Svenska Gummihuset

Upptäck möjligheterna med SMS-integration

Kontakta oss - Vi är här för att hjälpa!

Är du redo att lyfta dina affärsinteraktioner till en ny höjd? Med vår sömlösa SMS-integration kan du enkelt koppla samman och förbättra ditt befintliga system. Upplev hur direktkontakt med din målgrupp kan vara snabbt, effektivt och pålitligt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.