SMS för föreningar

SMS för föreningar

Nå dina medlemmar snabbt, enkelt och effektivt

Med InTime är det enkelt att kommunicera med dina föreningsmedlemmar. Vi har många kunder som helt övergått från e-post till SMS då öppningsfrekvensen är betydligt högre för SMS. Vår webbtjänst är väldigt användarvänlig och du är i gång på bara några minuter. Inloggning sker via vår hemsida, ingen installation av program behövs.

Du väljer om du ska skicka ditt SMS till en eller flera medlemmar samtidigt, du kan skapa och spara egna textmallar för återkommande utskick, se leveransstatus på dina skickade SMS, importera kontakter och sortera dessa i grupper, schemalägga dina utskick och mycket mer. Du väljer om det ska gå att svara på dina SMS eller inte. När du skickar SMS som inte går att svara på väljer du själv vad det ska stå som avsändare. En avsändare kan vara mellan 3 och 11 alfanumeriska tecken eller 15 numeriska tecken.

Du kan också använda vår tjänst SMS via e-post där du använder din egen e-postklient för att skriva ett mejl som omvandlas till ett SMS. Detta är ett användbart sätt att kommunicera på om du vill fortsätta använda ett program du är van vid.

Vi kan också hjälpa dig att integrera SMS i ett befintligt system, ta gärna en titt på vår API-dokumentation, eller kontakta oss för rådgivning.

Med InTime är det lätt att kommunicera rätt! Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"InTimes SMS-tjänst är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att snabbt nå ut till alla våra medlemmar, som ett komplement till hemsida och traditionella nyhetsbrev."
Lars Lustig, ordförande, BRF Bågen

SMS för föreningar - fördelar:

  • Din information når fram och blir läst - Över 90 % läser sina SMS inom 3 minuter
  • Ett SMS upplevs som personligt av mottagaren
  • Du kan enkelt ta emot svar på dina SMS
  • Nå alla medlemmar samtidigt
  • Sortera dina kontakter i grupper för att enkelt nå ut med olika information till olika medlemmar
  • SMS underlättar vardagen för dig och dina medlemmar!