Nå dina patienter med InTimes SMS-påminnelser

SMS-påminnelser sparar tid och resurser

Med påminnelser via SMS glöms ingen bokning bort!

Tid är en värdefull resurs och det är lätt hänt att glömma bokade möten. Lösningen? Vår plattform för SMS-påminnelser! I en värld där nästan alla bär på en mobiltelefon och där SMS läses nästan omedelbart, erbjuder vi ett effektivt sätt att säkerställa att inga bokningar glöms bort.

Med vår plattform bygger du inte bara förtroende hos dina kontakter genom pålitlig och personlig service, utan optimerar även dina resurser.

Fördelar med SMS-påminnelser

Kommer fram & blir läst

Våra SMS-påminnelser har en bevisat hög öppningsgrad, vilket säkerställer att din information inte bara når fram, utan också läses av mottagaren.

Minskar uteblivna besök

Dina patienter håller sina bokade tider, vilket optimerar din effektivitet och minskar onödiga kostnader både för dig och patienterna.

Ökar förtroendet

SMS-påminnelser ger ett professionellt och pålitligt intryck, vilket bygger och stärker din målgrupps förtroende för din verksamhet.

Uppgradera din verksamhet redan idag

Enkelhet och effektivitet tillsammans!

Vår plattform är designad för att vara så flexibel som möjligt. Sänd dina SMS-påminnelser manuellt eller ställ in de för framtida sändning - valet är ditt! För dig som söker en ännu mer integrerad lösning erbjuder vi också möjligheten att ladda upp en bokningsfil eller integrera vår plattform med ditt befintliga system.

Inför SMS-påminnelser i din verksamhet idag och upplev hur enkelt det är att förbättra både engagemanget och din verksamhets produktivitet. Oavsett vilket alternativ du väljer för dina SMS-påminnelser kommer du snabbt märka en minskning av uteblivna besök. Det är inte bara en tidsbesparing för dig utan även en service som dina kontakter kommer uppskatta. 

"Vi använder InTime för att påminna när det är dags att beställa lammlådor och för att bjuda in till öppet hus på gården. Det fungerar jättebra!"
Åsa Wallin, Ale Lamm
"Vi använder InTime för SMS-påminnelser. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs sotningsdistrikt

Upptäck flexibiliteten med SMS-påminnelser

Effektivisera din verksamhet och spara värdefulla resurser

InTimes plattform för SMS-påminnelser är din skräddarsydda lösning för att hålla din publik engagerad och informerad. Med våra verktyg tar du kontrollen, välj själv exakt när dina kontakter ska påminnas om deras bokningar. Vill du få ut påminnelser flera dagar i förväg eller en enda påminnelse precis innan mötet? Valet är ditt. Anpassa innehållet i varje SMS för att spegla ditt varumärke. Efter mötet, varför inte fortsätta dialogen med en kort undersökning via SMS? Det är ett effektivt sätt att samla värdefull feedback och stärka relationerna med din målgrupp.

Mindre tid spenderad på ombokningar och administration innebär mer tid för att fokusera på din kärnverksamhet och service!

Förenkla din vardag genom SMS-påminnelser med InTime

Din nyckel till ökad affärseffektivitet

Är du nyfiken på hur SMS-påminnelser kan effektivisera din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dina behov.

Mångsidigheten i SMS-påminnelser med InTime

Manuellt eller schemalagt

Sänd dina SMS-påminnelser direkt från vår hemsida, manuellt eller schemalagt. Spara tid och öka effektiviteten genom att låta vår plattform sköta jobbet åt dig.

Ta emot svar

Du bestämmer om mottagarna ska kunna svara på dina SMS-påminnelser eller inte, vilket ger dig full kontroll över hur du interagerar med din målgrupp.

Flexibel sändning

Ställ in exakt när SMS ska gå ut och om de ska upprepas. Det skapar en skräddarsydd upplevelse som passar just din verksamhets behov och scheman.

Personliga texter

Med möjligheten att inkludera mottagarens namn i SMS-påminnelserna, ökar du personlig anknytning och uppmärksamhet, vilket förstärker relationen med dina kontakter.

Eget avsändarnamn

Med anpassat avsändarnamn på dina SMS, ser mottagaren direkt vem SMSet kommer ifrån, vilket bygger varumärkesigenkänning och förtroende.

Personliga textmallar

Effektivisera dina påminnelser med skräddarsydda textmallar. Spara tid och behåll ett enhetligt och professionellt utseende, samtidigt som du behåller möjligheten att personifiera varje SMS.

Leveransstatus

Håll dig uppdaterad med realtidsinformation. Vår plattform låter dig se leveransstatus för varje SMS, vilket ger dig full insyn och kontroll över dina påminnelser.

Undersökningar

Förbättra din service med direkt feedback. Sänd enkla undersökningar via SMS efter din påminnelse för att få värdefulla insikter och stärka relationen.

Enkel integration

Skapa en sömlös upplevelse. Integrera enkelt vår SMS-plattform med ditt befintliga system, vilket ger en effektiv lösning.