skicka sms från datorn

Skicka SMS från datorn - Snabbt & enkelt!

9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter

Att skicka SMS från datorn går snabbt, är enkelt och mycket effektivt. 9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter! Skicka SMS till dina kunder, patienter, samarbetspartners och medarbetare. Påminn om bokade möten, informera om nyheter och erbjudanden i butiken, meddela när kundens varor är redo för upphämtning, komplettera dina nyhetsbrev med ett SMS och mycket mer. Att skicka SMS sparar tid, effektiviserar ditt arbete och hjälper dig att vårda dina kundrelationer. 

Du väljer hur du vill skicka dina SMS - direkt från vår hemsida, genom API eller E-post. När du skickar dina SMS från datorn får du tillgång till ett eget konto som du loggar in på genom vår hemsida. Ingen installation av program behövs och du kommer åt kontot från vilken uppkopplad enhet som helst. Du kan också integrera SMS i ett befintligt system genom våra öppna APIer. Integrera SMS i ditt ordersystem, kassasystem, IT-system, lagersystem eller annat system där du snabbt vill kunna skicka SMS från. Du kan också använda din egen E-postklient för att skicka SMS från datorn. Detta är ett smidigt sätt att skicka SMS på när du vill använda ett program som du redan är van att använda. 

Du kan också enkelt ta emot svar på dina skickade SMS. Du väljer vad som ska hända med ett inkommande svar, om det ska skickas vidare, få tillbaka ett svar, sparas i en kontaktgrupp eller något annat.

Är du osäker på vilken lösning som passar dig bäst? Läs mer om de olika alternativen nedan eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"Jag har aldrig behövt kontakta supporten, allt funkar som det ska. Enkelt och utmärkt!"
Jocke Granath, VD, Svenska Gummihuset

Varför SMS från datorn:

  • Det går snabbt - På bara några sekunder når du alla dina kunder samtidigt.
  • Det är effektivt - 9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter.
  • Du sparar tid - Informationen når fram och blir läst.
  • Ladda enkelt upp egna kontakter och sortera i grupper.
  • Skapa textmallar för återkommande utskick.
  • Skicka dina SMS direkt eller schemalägg för framtida utskick.
  • Se leveransstatus på alla skickade SMS.
"InTime har en oerhört värdefull betydelse för oss eftersom vi nu kan kommunicera med våra kunder. Förut hade vi stora problem att kommunicera, vi försökte via mejl men såg ingen effekt av det. Nu kan vi mäta effekten på en gång, samma dag som vi skickar. Det har gett oss ovärderlig effekt faktiskt!"
Kristina Larsson, Hanzens