SMS e-handel

SMS för e-handel

9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter - Nå effektivt ut till din målgrupp

Upplev kraften i direktkontakt med InTimes användarvänliga lösning - en dröm för varje e-handlare! Föreställ dig en värld där varje budskap du vill förmedla når fram blixtsnabbt. Med SMS i centrum, erbjuder vi den mest effektiva vägen att engagera och fascinera din målgrupp.

Ta ett steg in i framtiden med vår plattform - där teknik möter användarvänlighet för att skapa enastående resultat.

Tips för framgångsrika SMS inom e-handeln

Personlig anpassning

Dina SMS bör kännas som en direkt konversation med mottagaren. Genom att visa att du förstår och värderar mottagarens behov, bygger du inte bara förtroende utan också långsiktiga relationer.

Tydligt & lockande

Dina kampanjer bör förmedla erbjudandet på ett enkelt och lockande sätt. Inkludera gärna specifika fördelar, som exklusiva rabatter eller förhandsinformation om nya produkter.

Respektera mottagaren

Var noggrann med när och hur ofta du sänder dina SMS. Överdriven frekvens kan leda till irritation. Erbjud alltid mottagaren att avregistrera sig när det krävs.

Nå din målgrupp var och när som helst

Testa kostnadsfritt redan idag!

Med enkel inloggning via vår hemsida och ingen krånglig installation, är du redo att nå ut överallt, när som helst, från vilken internetansluten enhet som helst.

Inloggad i systemet? Du är nu bara några klick från att nå ut med dina SMS. Sänd till alla i din lista eller rikta dig specifikt till utvalda kontakter eller grupper. Se omedelbart vilka SMS som framgångsrikt nått mottagaren - klarhet och effektivitet i varje steg.

Ladda enkelt upp och organisera dina kontakter via en fil och sortera de i grupper för skräddarsydda SMS. Du får full flexibilitet; välj mellan att sända ditt SMS direkt eller planera det för en framtida tidpunkt.

Vår lösning är utformad för att ge dig kontroll och bekvämlighet, oavsett dina behov.

"InTime har en oerhört värdefull betydelse för oss eftersom vi nu når vår målgrupp. Förut hade vi stora problem att nå ut, vi försökte via mejl men såg ingen effekt av det. Nu kan vi mäta effekten på en gång. Det har gett oss ovärderlig effekt faktiskt!"
Kristina Larsson, Hanzens, Luleå

Maximera din SMS-strategi

Smidiga och flexibla lösningar

Förvandla varje SMS till en personlig hälsning. Vare sig det gäller spännande erbjudanden, viktiga leveransuppdateringar eller upplysningar om öppettider, är SMS ditt ultimata redskap. Dess fenomenala genomslagskraft gör att nästan varje SMS inte bara når fram, utan också läses omedelbart.

Välj mellan att ansluta till våra flexibla lösningar för en sömlös integration med ditt nuvarande system, eller använd vår intuitiva plattform.

Vår plattform är utformad för att ge dig optimal flexibilitet och effektivitet, samtidigt som den respekterar mottagarnas integritet och preferenser. Med dessa verktyg i din arsenal, är du redo att ta dina SMS inom e-handeln till nästa nivå.

InTime - Effektivitet och enkelhet i ett

Skapa framgång i din e-handel tillsammans med oss

I en värld där tiden är värdefull, låter vi dig nå ut till din målgrupp snabbare än någonsin. Ta nästa steg i din e-handelsresa med en lösning som förvandlar varje ord till värdefulla interaktioner. Med InTime är framgång bara ett SMS bort!

Upptäck funktionaliteten i SMS för e-handel

Enkel registrering

Vi förenklar processen att välkomna nya mottagare till dina SMS, vilket bidrar till en ständigt växande och engagerad publik.

Självhanterande avregistrering

Vi tillhandahåller spärrlistor där mottagaren utan problem kan välja bort framtida SMS. Stärk förtroendet och visa respekt för dina mottagares önskemål.

Möjlighet till dialog

Välj att öppna upp för svar på dina SMS och engagera din målgrupp ytterligare. Genomför undersökningar och få viktig feedback på dina SMS.

Överblicka leveransstatus

Få realtidsinformation om statusen för alla dina SMS.

Personliga textmallar

Skapa och lagra dina egna unika mallar för att snabbt och effektivt nå ut till din målgrupp.

Flexibel mottagarhantering

Oavsett om det är en enskild mottagare eller en hel lista, gör vi det enkelt för dig att nå ut.

Enkel kontaktimport & grupporganisation

Organisera enkelt dina mottagarlistor genom smidig import och gruppindelning.

Omedelbar eller planerad sändning

Välj mellan att få i väg dina SMS direkt eller schemalägga de för framtida tidpunkter.

Anpassad avsändaridentitet

Sätt din unika prägel på varje SMS genom att välja egen avsändarinformation.