sms dator.jpg

SMS-utskick via datorn - Prova gratis!

Gör ett SMS-utskick till dina kunder direkt från datorn - snabbt, enkelt och effektivt!

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

SMS-utskick som ger resultat

Ett SMS-utskick är det överlägset bästa sättet när du på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt vill kommunicera med dina kunder. Skicka SMS direkt från din dator via våran webb-tjänst eller integrera SMS-tjänsten i ditt befintliga system. 

Använd InTimes SMS-tjänst för att skicka SMS direkt från datorn när kundens varor finns att hämta hos dig i butiken, påminn dina kunder om en bokad tid, genomför en SMS-undersökning där du får veta vad dina kunder tycker om dig och din verksamhet, bjud in dina kunder till en VIP-kväll. Oavsett ditt syfte har vi lösningen för dig. Registrera ett gratis testkonto snabbt och enkelt och du är igång inom några minuter och kan skicka SMS till dina kunder. Ingen installation av programvara krävs. Vi kan också integrera SMS i ditt befintliga system. Ta gärna även en titt på SMS Skolan där du får konkreta råd och tips som hjälper dig att förbättra dina SMS-utskick.

SMS för automatiska påminnelser

Försäkra dig om att dina kunder dyker upp - Skicka SMS med automatiska påminnelser och ingen bokning glöms bort. Vi förväntar oss idag att bli påminda om bokade tider och när vi inte blir det är det lätt att vi glömmer. Att påminna med ett SMS-utskick är den mest tids- och kostnadseffektiva metoden. Du skapar förtroende och nyttjar dina resurser på bästa sätt. Läs mer om SMS-utskick för påminnelser.

SMS för marknadsföring

Sälj mer och vinn kundlojalitet - SMS-utskick med marknadsföring ger dig enastående träffsäkerhet! Med InTime SMS gör du enkelt massutskick till alla dina kunder samtidigt eller utvalda grupper. Nästan alla människor har idag en mobiltelefon och den är alltid med. Oavsett ditt syfte når budskapet fram. Låt dina kunder själva välja vilken information de vill ta del av. Med personlig och riktad marknadsföring ökar du din försäljning och vinner lojala kunder. Läs mer om SMS-utskick för marknadsföring.

SMS för leveransbesked

Ge den bästa kundservicen - Skicka ett SMS när kundens varor finns att hämta hos dig i butiken och kunden ser informationen direkt. Med snabba och exakta SMS-utskick sparar du både tid och pengar, samtidigt som du vårdar dina kundrelationer. Ge den bästa servicen och du får nöjda kunder som återkommer. Läs mer om SMS-utskick för aviseringar.

SMS för dubbelriktad kommunikation

Engagera och gör bättre affärer - Kommunicera med dina kunder via SMS och du skapar engagemang samtidigt som du får veta vad dina kunder tycker. Frågor ställda med SMS ger den absolut högsta svarsfrekvensesn och du får värdefull information som hjälper dig att göra bättre affärer. Läs mer om SMS-utskick för dubbelriktad kommunikation.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Med InTimes SMS-tjänst kan du:

  • Skicka SMS från datorn
  • Importera kontakter
  • Skapa grupper
  • Skapa textmallar
  • Se leveransstatus på skickade SMS
  • Spärra mobilnummer
  • Ta emot svar via SMS
  • Skicka automatiska påminnelser
  • och mycket mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan och vi kontaktar dig på det sätt du önskar.


Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.