SMS-utskick med InTime

SMS-utskick med InTime

Skicka SMS direkt från vår hemsida - snabbt, enkelt och effektivt!

Med InTime är det enkelt att göra SMS-utskick med påminnelser, leveransaviseringar, marknadsföring eller någon annan viktig information du snabbt vill få ut. 9 av 10 läser sina SMS inom 3 minuter! Vi har kunder över hela Sverige, i alla storlekar och branscher och har skapat en tjänst som passar alla, oavsett behov. Du väljer om du vill göra dina SMS-utskick direkt från vår hemsida, integrera SMS i ett befintligt system eller använda din egen E-postklient för att skicka SMS.

Fördelarna med att skicka SMS är många. Du sparar tid och resurser, vårdar dina kundrelationer, ökar din synlighet och försäljning och skapar engagemang hos dina kunder. Skicka SMS med automatiska påminnelser och ingen bokning glöms bort. Meddela dina kunder när deras varor finns att hämta i butiken och informationen kommer fram direkt. Nå ut med kampanjer och nyheter och du ökar din synlighet och exponering av varumärket. Kommunicera dubbelriktat när du vill ha hög svarsfrekvens. Med InTime förenklar du snabbt både din och dina kunders vardag!

Vill du veta mer om SMS-utskick och vad som passar dig bäst? Läs mer om olika användningsområden nedan eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"Vi gör SMS-utskick med marknadsföring till våra kunder och det ger verkligen resultat direkt. InTimes support är dessutom grym!"
Daniella Baptista Madeira, Spa of Sweden

SMS-utskick med InTime

  • Skicka SMS - manuellt eller automatiskt
  • Välj om det ska gå att svara på dina SMS-utskick
  • Skicka SMS till enskilda eller gör ett massutskick
  • Välj eget avsändarnamn på dina SMS
  • Skicka nu eller schemalägg dina SMS-utskick
  • Importer kontakter och grupper
  • Skapa egna textmallar för återkommande SMS-utskick
  • Se leveransstatus på alla skickade SMS
"Att skicka SMS från datorn till våra kunder när deras cyklar är redo för upphämtning sparar oss massor med tid då vi inte behöver ringa och jaga rätt på kunderna. Jag är supernöjd!"
Fredrik Nordin, Cykelstället