sms-utskick.jpg

SMS-utskick via InTime - Prova gratis!

Gör ett SMS-utskick till dina kunder direkt från vår hemsida - snabbt, enkelt och effektivt!

Vi har sedan starten 2003 arbetat med att ta fram en SMS-tjänst för företag som ska vara så enkel som möjlig att använda när du vill göra dina SMS-utskick, men fortfarande ge full effekt. Skicka SMS-påminnelser, SMS-aviseringar, SMS-marknadsföring och kommunicera dubbelriktat med dina kunder. Dina SMS-utskick kan ske manuellt eller automatiskt, skicka SMS till kunderna en och en eller gör ett SMS-massutskick. Oavsett ditt syfte har vi lösningen för dig!

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

"Vi använder InTimes SMS-tjänst vid marknadsföring och det ger verkligen resultat direkt! Supporten är dessutom grym!"
Daniella Baptista Madeira, Spa of Sweden

Josephine Wänelöf, Ecosped - Gör SMS-utskick med påminnelser.

Mirjana Petrova Johansson, Röstcenter Sverige - Gör SMS-utskick med undersökningar.

Olof Geelnard, Overclockers - Gör SMS-utskick med leveransaviseringar.

SMS-utskick - flera användningsområden

Med InTimes SMS-tjänst är det enkelt att kommunicera med dina kunder. Oavsett vilken information du ska skicka har vi en lösning för dig. I vår webbaserade SMS-tjänst kan du både skicka SMS och ta emot svar. Du laddar enkelt upp dina kontakter och sorterar i grupper, du väljer om du ska skicka ditt SMS till en kontakt eller flera samtidigt. Du kan schemalägga dina SMS-utskick, skapa och spara egna textmallar, se leveransstatus på dina skickade SMS och mycket mer. Du kan också integrera SMS-tjänsten via API i ditt befintliga system, kontakta oss gärna för mer information.

Nedan kan du läsa mer om de vanligaste användningsområdena för SMS-utskick. Vill du se hur tjänsten ser ut och fungerar rekommenderar vi dig att skapa ett gratis testkonto.

SMS-utskick för påminnelser

Skicka SMS till kunder och patienter och du försäkrar dig om att de dyker upp. Genom SMS-utskick med automatiska påminnelser glöms ingen bokning bort. Vi förväntar oss idag att bli påminda om bokade tider och när vi inte blir det är det lätt att vi glömmer. Ett SMS-utskick med en påminnelse är den mest tids- och kostnadseffektiva metoden att påminna dina kunder och patienter. Du skapar förtroende och nyttjar dina resurser på bästa sätt. Du väljer om du vill skicka dina SMS-påminnelser manuellt eller automatiskt. I vårt webbgränssnitt laddar du enkelt upp en bokningsfil för automatiska SMS-utskick, vi kan också hjälpa dig att integrera vår SMS-tjänst via API i ditt befintliga bokningssystem. 

Läs gärna mer om SMS-utskick för påminnelser

SMS-utskick för marknadsföring

SMS-utskick med marknadsföring ger dig enastående träffsäkerhet och är det överlägset bästa sättet när du vill skapa engagemang hos dina kunder. Med InTimes SMS-tjänst är det enkelt att skicka SMS till kunder en och en eller göra ett massutskick till alla samtidigt. Nästan alla människor har idag en mobiltelefon och den är alltid med, oavsett ditt syfte når budskapet fram. Låt dina kunder själva välja vilken information de vill ta del av, med personlig och riktad marknadsföring ökar du din försäljning och vinner lojala kunder. Hos oss får du inte bara en enkel och effektiv SMS-tjänst utan också personlig experthjälp för att utveckla kommunikationen med dina kunder!

Läs gärna mer om SMS-utskick för marknadsföring

SMS-utskick för aviseringar

Gör ett SMS-utskick när kundens varor finns att hämta hos dig i butiken och kunden ser informationen direkt. Med snabba och exakta SMS-utskick sparar du både tid och pengar, samtidigt som du vårdar dina kundrelationer. Dina varor kommer dessutom bli upphämtade i tid. I SMS-tjänsten väljer du om du vill skicka dina SMS manuellt och schemalägga när dina SMS-utskick ska gå iväg. Gör ett massutskick via SMS till flera kunder samtidigt eller skicka dina SMS till utvalda kunder. Du ser leveransstatus på alla dina skickade SMS och kan föra en dialog med kunden om du önskar. Har du ett befintligt system kan du integrera SMS-tjänsten direkt i systemet. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs gärna mer om SMS-utskick för aviseringar

SMS-utskick för kommunikation

Kommunicera dubbelriktat med dina kunder via vår SMS-tjänst och du skapar engagemang samtidigt som du får värdefull information om dina kunder. Du kommunicerar enskilt med utvalda kunder eller gör ett SMS-massutskick till flera kunder samtidigt. Anordna tävlingar och kundundersökningar, samla in kunddata och öka din merförsäljning. SMS-utskick ger den absolut högsta svarsfrekvensen och du kommer göra ännu bättre affärer. Du väljer om du vill ta emot dina svar direkt i SMS-tjänsten eller skicka svaren vidare till en URL, e-postadresser eller mobiltelefonnummer. Ta gärna en titt på SMS Skolan där du får konkreta råd och tips som hjälper dig att förbättra dina SMS-utskick.

Läs gärna mer om SMS-utskick för dubbelriktad kommunikation

Funktioner i InTimes SMS-tjänst:

 • Skicka SMS - manuellt eller automatiskt
 • Enkel inloggning via InTimes hemsida
 • Välj eget avsändarnamn på dina SMS
 • Ta emot svar via virtuellt nummer
 • Ta emot svar via eget kodord
 • Vidarebefordra inkommande SMS
 • Skicka autosvar på inkommande SMS
 • Automatisk registrering av mobilnummer
 • Automatisk avregistrering av mobilnummer via spärrlista med eget stoppord
 • Skicka SMS till enskilda eller flera samtidigt via SMS-massutskick
 • Schemaläggning av SMS-utskick
 • Import av kontakter och grupper från Excel-fil
 • Skapa kontakter och grupper manuellt
 • Skapa egna textmallar för återkommande SMS-utskick
 • Se leveransstatus på skickade SMS
 • Skicka automatiska SMS-påminnelser
 • Genomför undersökningar och omröstningar
 • Integrera SMS-tjänsten via API med befintligt system
 • Krypterad kommunikation

För prisuppgifter kontakta oss gärna direkt eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster?

För prisuppgifter, gratis testkonto och övriga frågor vänligen fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar. Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.