Nyheter

2019-03-04

Samarbete med BC Luleå

I samarbete med InTime lanserar nu BC Luleå sin nya SMS-tjänst där utskick till fans skickas via SMS.

Gör så här om du vill ta del av nyheter och erbjudanden direkt i din mobiltelefon:

  1. SMS:a BCL till 71050.
  2. Klart. Det är allt du behöver göra.
  3. Ett bekräftelse-SMS dyker snart upp i din mobiltelefon.

Tack för att du prenumererar på BC Luleås nyhetsbrev via SMS!

Gör som Rob Gilchrist - prenumerera på BC Luleås nyhetsbrev direkt i mobilen!

2019-02-08

Nu blir Cerveras butiker lokala e-handelslager

Cervera optimerar sin e-handel i Sverige genom att sudda ut gränsen mellan sina fysiska butiker och online. Cerveras omnikanalsprojekt inleddes i april förra året, och rullades ut i alla butiker under julhandeln.

InTime är stolta att få vara en del av Cerveras omnikanalsprojekt genom att leverera SMS-tjänster för Cerveras e-handel.

Läs hela artikeln

Johan Junehed, VD på Cervera

2019-01-19

Årets serviceleverantör 2018

InTime samarbetar sedan 2003 med kedjan Nordsjö Idé & Design och prisas nu av kedjan som Årets serviceleverantör 2018.

Motivering: Med stark servicekänsla och professsionalitet erbjuder leverantören en tjänst av hög kvalité som fyller ett tydligt behov hos Nordsjö Idé & Designs butiker.

2019-01-01

SMS för färska nyheter

Biergo skickar SMS till sina kunder för att snabbt & enkelt få ut information som när det finns färskt kött i butiken, när deras populära köttsoppa finns för avhämtning och andra nyheter.

-Våra kunder uppskattar verkligen att få ett SMS och InTime lever upp till sitt namn, de levererar alltid i tid! Säger Susanne på Biergo.

Vill du också ta del av vad som händer hos Biergo? Skicka ett SMS till nummer 71050 där du i SMSet skriver ordet BIERGO (du kan när som helst avregistrera dig).

Mer om Biergo:
www.biergo.se

2018-12-03

Nu är vi auktoriserade DM-ansvariga

Josefine Åhl, InTimes VD, har genomgått SWEDMAs ADMA utbildning, vilket ger den marknadsrättsliga kompetens och färdighet som krävs för att bli auktoriserad DM-ansvarig enligt SWEDMAs normer.

Auktoriseringen är ett bevis på grundläggande kundskaper rörande bl.a. GDPR, marknadsföringslagen, distansavtalslagen, upphovsrättslagen och lagen om namn och bild i reklam. Vidare visar auktorisationen på goda kunskaper rörande de egenåtgärder och självregleringsinstrument som gäller inom datadriven marknadsföring.

Pressmeddelande 2018-11-05

Delägarduo driver InTime vidare

Luleåbaserade företaget InTime går nu in i en ny spännande fas. Josefine Åhl, VD och Marina Lahti – båda delägare sedan tidigare – driver bolaget vidare efter det generationsskifte som skedde under våren.

Josefine Åhl, VD och Marina Lahti

Marina har arbetat på InTime sedan 2009, men hennes första kontakt med bolaget skedde flera år före det.

-Jag var VD på en bokhandel där vi använde InTimes SMS-tjänst för att meddela kunderna att deras beställda böcker hade kommit. Så jag vet vilken nytta man har av att arbeta med SMS-kommunikation i ett företag. Att idag kunna ge lika bra och ännu bättre kundservice än den jag själv fick uppleva känns roligt. Att dessutom gå in som delägare är väldigt spännande.

Josefine kom till InTime 2016 med det gemensamma målet att ta över och driva bolaget vidare efter Lars Nordström, InTimes grundare.

Trygg överlämning

-Det hela gick väldigt fort, jag tror att vi alla snabbt kände oss trygga med överlämningen. Det är klart att det är en utmaning att ta över någon annans bolag, men det har gått över förväntan och vi har vuxit snabbt de senaste åren, berättar Josefine.

I samband med generationsskiftet slog InTime ihop sig med företagen TellusTalk och SMS Teknik, som ägs av moderbolaget Zapás. Trion utgör tre av Sveriges mest välkända aktörer inom digitala meddelandetjänster.

-Vi är oerhört glada över att få ingå i denna starka systerskara. Vi sköter verksamheten precis som tidigare, med våra kunders behov i fokus, fortsätter Josefine.

Tillsammans med Marina tar hon nu InTime in i en ny spännande fas. Varumärket har fått en uppfräschning och framförallt har bolaget arbetat intensivt med målsättning och planering inför framtiden.

800 kunder och tillväxt

-Vi har idag över 800 kunder spridda över hela Sverige och tillväxten har under de senaste åren tagit rejäl fart. Det här året slår vi rekord vad gäller nytillkomna kunder! Samtidigt upptäcker våra befintliga kunder fortfarande nya sätt att använda SMS, vilket ger oss ett kvitto på att våra tjänster verkligen behövs där ute, berättar Marina.

Om InTime

InTime grundades 2003 i Luleå av Lars Nordström då han hjälpte sin tandläkare att utveckla en tjänst för att skicka SMS-påminnelser till patienterna. Under våren 2018 gick Lars i pension och sålde av sitt innehav. Josefine Åhl, VD och Marina Lahti driver idag verksamheten med moderbolaget Zapás som huvudägare. Företagsgruppen har tillsammans 15 anställda, 3 200 kunder och en omsättning över 150 miljoner kronor. Varje företag inom företagsgruppen sköter sin verksamhet på respektive håll i landet precis som innan sammanslagningen.

För mer information kontakta:
Josefine Åhl, 0920-26 09 80, josefine.ahl@intime.nu

Ladda ner pressmeddelandet här

2018-10-24

SMS för butiksnyheter

Luleå Konfektyr använder SMS för att bjuda in sina kunder till choklad- & glassfrossor, utbildningar och för att informera om nyheter i butiken.

-Vi är jättenöjda med InTime! Med SMS når vi snabbt ut till våra kunder och vi märker en skillnad i butiken när vi har gjort ett utskick. Säger Carina & Lotta på Luleå Konfektyr.

2018-09-01

SMS för kundkommunikation

Susanne på Biergo använder SMS för att dela med sig av nyheter och erbjudanden till sina kunder.

Biergo säljer renkött och annat viltkött kombinerat med vilda bär från norra Sverige.

Vill du också ta del av vad som händer hos Biergo? Skicka ett SMS till nummer 71050 där du i SMSet skriver ordet BIERGO (du kan när som helst avregistrera dig).

Mer om Biergo: www.biergo.se

2018-03-23

InTime växer vidare med ny ledning och nya ägare

InTime International AB har fått ny majoritetsägare i Zápas AB. Josefine Åhl och Marina Lahti som är delägare sedan tidigare driver verksamheten vidare, med Josefine som VD.

”Resan att ta InTime till nya höjder har redan börjat och vi ser fram emot att få fortsätta tillsammans med en sådan stark part som Zápas. Precis som tidigare kommer vi att fokusera på våra kunders behov och erbjuda den absolut bästa tjänsten och servicen för mobil kommunikation.” säger Josefine Åhl, VD InTime.

Läs hela pressmeddelandet här

Lars Nordström och Peter Korinek

2017-10-30

Nu blir det ännu enklare att betala parkering via mobilen i Luleå

Luleå är redan idag en av Europas städer där störst andel betalningar för parkering sker via mobilen och för att ytterligare underlätta för parkörer utökar ePARK nu sina betalningsalternativ så att det också går att köpa parkeringar med sms.

”Sms-betalning är en bra service och ger parkörerna större möjlighet att välja hur de vill betala. Alla har inte en smart phone för appar men vill fortfarande kunna använda telefonen”, säger Mikael Nilsson, enhetschef Drift och underhåll, Stadsbyggnadsförvaltningen Luleå Kommun.

Läs mer om ePARK och SMS

2017-08-24

Samarbete med Carlsbecker Studios

Vi hälsar Carlsbecker Studios i Norrköping välkommen till InTime.
Söker ni en fotograf som har både rutin och säkerhet, men samtidigt nyfikenhet och öppenhet inför just er? Välkomna till Carlsbecker Studios, Norrköpings mest anrika fotoateljé sedan 40 år tillbaka.

K-G Z Fougstedt, VD för Carlsbecker Studios hälsar er välkomna!

Tel: 011-18 87 99
info@ateljecarlsbecker.se
www.ateljecarlsbecker.se

2017-06-28

Ny SMS-tjänst för Upplands Väsby Kommun

Upplands Väsby Kommun använder SMS för att informera om arbetena i Fyrklövern. Genom att anmäla sig till SMS-tjänsten fås den senaste störningsinformationen direkt i mobilen.

Läs mer om SMS-tjänsten

 

2017-06-14

Samarbete med Rutvik Golfrestaurang

Vi samarbetar med Rutvik Golfrestaurang. Vill du ha veckans lunchmeny och info om temadagar till mobilen? SMS:a GOLF till 71050 så får du på måndag varje vecka en länk till veckans lunchmeny och aktuell info inför speciella temadagar. SMS skickas ut tom 20170903.

Rutvik Golfrestaurang är öppet dagligen kl 07-19. Fika, varmkorv, hemlagad mat, A la Carte, Söndagsbrunch, konferenspaket, beställningar, arrangemang, catering mm. Mån-fredag kl 11-14: Dagens lunch med två rätter, sallad, bröd, dryck och kaffe, endast 89:-.

Kontakta Rosa på 070-227 98 67 eller rosa@rutvikgolfrestaurang.com om ni har några frågor eller om ni vill boka bord.

Rosa med personal hälsar er varmt välkommen till Rutvik Golfrestaurang

2017-05-10

InTime International AB i Luleå ger jobb och välfärd

InTime International AB har 3 anställda. Vi bidrar till samhället genom vår verksamhet, men även via skatterna vi betalar.

Förra året bidrog vi som företag och våra anställda med 850 000 kronor till välfärden.

Det motsvarar 574 läkarbesök i primärvården.

2017-03-28

Välkommen till inspirationsfrukost

Tema: Få dina kunder att känna sig utvalda

Upplever du att det är svårt att nå ut till dina kunder? Önskar du att det fanns något enkelt och effektivt sätt att få dina budskap att hamna rätt och bli sedda?

Kom till vår inspirationsfrukost och vi berättar hur just du kan använda SMS utifrån dina behov och önskemål.

Se hela inbjudan här

2017-02-15

Samarbete med Fackhandelsdata

InTimes SMS-tjänst finns i Fackhandelsdatas System 900 Fackhandel.

Du skickar enkelt ett SMS till dina kunder när varor finns att hämta hos dig. Med SMS sparar du värdefull tid och ger dina kunder den bästa servicen!

Tre olika varianter av SMS-tjänsten finns:

• Integrerad SMS-tjänst System 900 Fackhandel
• Webbaserad SMS-tjänst
• Kombi SMS-tjänst som är Standard och Webbaserad

Läs mer här: System 900 Fackhandel

2016-11-25

InTime tecknar avtal med Stjärnurmakarna och Ingo

Intime fortsätter att locka till sig nya kunder med sina mobiltjänster. Sedan starten 2003 har Intime haft en årlig tillväxt på 20 procent. Företaget har kunder över hela Sverige och har nu tecknat avtal med bland annat bensinstationskedjan Ingo, Stjärnurmakarna och Region Halland.

Läs hela artiklen här: Affärer i Norr

2017-10-19

Välkommen till inspirationsfrukost

Tema: Fånga dina kunders uppmärksamhet

Nästan alla människor har idag en mobiltelefon och den är alltid med. SMS är den överlägset bästa kanalen när du snabbt och effektivt vill kommunicera med dina kunder. Du får enastående träffsäkerhet, sparar tid & pengar, vårdar dina kundrelationer och gör fler & bättre affärer!

Kom till vår inspirationsfrukost och du får lära dig mer om hur just du kan kommunicera med dina kunder i din verksamhet. Du får konkreta tips på hur du på bästa sätt kan ge dina kunder den bästa kundservicen och hur du kan sälja mer och vinna lojala och lönsamma kunder.

Se hela inbjudan här

2016-01-11

Josefine, ny medarbetare

Vi hälsar Josefine Åhl välkommen till InTime. Hon ansvarar nu för all försäljning och marknadskommunikation. Josefin är Civilingenjör inom datateknik och kommer närmast från Oricane och KYAB.

Läs mer om Josefine här

SMS-tjänst för företag, direkt från din dator - Prova gratis!

SMS är den överlägset bästa kanalen när du på ett enkelt, personligt och effektivt sätt vill kommunicera med dina kunder. Med InTimes SMS-tjänst skickar du SMS direkt från din dator eller integrerar SMS i ditt befintliga system.

Du får enastående träffsäkerhet, sparar tid och pengar, vårdar dina kundrelationer och gör fler och bättre affärer. Registrera ett gratis testkonto redan idag!

Vill du veta mer om oss och våra SMS-tjänster?