InTime senaste nytt på vår hemsida

Nyheter hos InTime

Missa inga viktiga nyheter hos InTime - Vi håller dig uppdaterad!

2024-03-22

Supporttider påsken 2024

Påsken väntar runt hörnet och vi vill passa på att önskar er alla en riktigt fin sådan! Supporten har öppet alla helgfria vardagar mellan kl. 08:00-17:00, med undantag för skärtorsdag 28/3 då supporten stänger kl. 12:00.

Glad påsk!

Telefon:
0920-26 09 80

Mejl:
Allmänt: 
Användarstöd: 
Fakturafrågor: 

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

2024-02-01

Så kan detaljhandeln nyttja kraften i SMS

Burmans Ur & Guld, Stjärnurmakarna, har använt InTimes lösningar i snart 20 år. De sänder SMS främst för att informera när lagade eller beställda varor finns att hämta i butiken, men även för kampanjer och undersökningar.

Vi frågade Roger Backman, som driver butiken, hur det kommer sig att de stannat kvar så länge:

SMS är ett tidseffektivt sätt att nå ut med information, det går fort och är enkelt. Supporten på InTime är lyhörda och väldigt enkla att samtala med. Relationen är viktig för InTime, så därför tar de sig tid att lösa problemen snabbt. Vi kunde inte vara nöjdare!

Vill du testa SMS i din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dina behov.

2024-01-25

Så kan en bostadsrättsförening använda SMS

Bostadsrättsföreningen Bågen i Umeå har använt InTimes SMS-plattform sedan 2019. De använder SMS för att nå ut med information till sina medlemmar. Lars Lustig, ordförande BRF Bågen, säger så här:

InTime har ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att snabbt nå ut till alla våra medlemmar, som ett komplement till hemsida och traditionella nyhetsbrev.

Vill du också nå ut till dina medlemmar på ett snabbt och effektivt sätt? Med vår användarvänliga plattform är det enkelt. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

2023-12-19

God jul och gott nytt år!

Från vårt vinterlandskap i Luleå, där snön lyser vit och norrskenet dansar på himlen, vill vi på InTime sända en varm julhälsning till er alla. För er som redan använder våra SMS-lösningar, ett stort tack för ert förtroende under året som gått. Vi ser fram emot att fortsätta hålla er uppkopplade och vara en del av er verksamhet under 2024. För er som ännu inte har testat oss, ser vi fram emot möjligheten att välkomna er och bidra till att förenkla och effektivisera er arbetsvardag.

Må er jul bli lika strålande som en norrskensnatt och era SMS fyllda av kärlek och goda önskningar! ❤️

Vill du passa på att få i väg en julig SMS-hälsning till din målgrupp? Kontakta oss så hjälper vi dig.

God jul och gott nytt år önskar vi som är lika punktliga som Tomten! 🎅🏼

Varma hälsningar
InTime

PS. Supporten har som vanligt öppet alla helgfria vardagar mellan kl. 08:00-17:00. Du når oss enklast via info@intime.nu under mellandagarna. 

2023-08-14

Supporttider hösten 2023

Vi hoppas att du har haft en fin sommar och nu är redo att ta dig an hösten tillsammans med oss! Vi har några dagar kvar av augusti där vi hoppas få fortsätta njuta av sol och värme. Augusti ut har supporten öppet alla helgfria vardagar mellan kl. 08-16 och från september och framåt mellan kl. 08-17. 

Du når oss enklast via telefon och mejl.

Telefon:
0920-26 09 80

Mejl:
Allmänt: 
info@intime.nu
Användarstöd: support@intime.nu
Fakturafrågor: ekonomi@intime.nu

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Varma hälsningar InTime

2023-05-25

Glad sommar önskar vi på InTime

Vi tror vi vågar säga att sommaren äntligen är här! Som vanligt stänger supporten en timme tidigare under juni-augusti. Du når oss alla helgfria vardagar mellan kl. 08:00-16:00. 

Telefon:

0920-26 09 80

Mejl:
Allmänt: 
Användarstöd: 
Fakturafrågor: 

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Ha en riktigt skön sommar!

2023-04-03

Glad påsk önskar vi på InTime

Snart är det påsk och vi på InTime passar på att önska er alla en riktigt fin helg! Vi flyger till Blåkulla torsdag 6/4 kl. 12:00 och är tillbaka igen tisdag 11/4 kl. 08:00. Vid brådskande ärenden vänligen kontakta info@intime.nu.

Supporttider:
Torsdag 6/4: 08:00-12:00
Fredag 7/4: Stängt
Måndag 10/4: Stängt


Ta hand om er!

2023-02-14

Glad alla hjärtans dag

Vi önskar er alla en riktigt fin alla hjärtans dag! Passa gärna på idag att få i väg en hälsning till dina följare, oavsett om du gör det via SMS, mejl eller i sociala medier är vi säkra på att det kommer att uppskattas. 

Vill du ha hjälp att göra en hälsning via SMS är du välkommen att kontakta oss!

2023-01-01

InTime fyller 20 år!

I år firar InTime 20 år och vi vill tacka InTimes grundare, Lars Nordström, för att han byggt upp detta fina bolag som vi fått äran att driva vidare. Tack också till tandläkare B-O Sundström, utan dig hade InTime inte funnits. Tack även alla ni andra som på något sätt är inblandade i InTimes historia och framtid.

Sist men inte minst, stort tack till dig som väljer att hänga med oss. Vi lovar att fortsätta göra vårt yttersta för att underlätta din arbetsvardag!
Anledningen till att InTime finns är att min tandläkare B-O Sundström frågade mig om en SMS-lösning till sina patienter. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma, och redan i december hade vi en fungerande lösning i gång.

Alla patienter gillade SMSen och ingen patient som fått ett SMS glömde besöket. Succé direkt!

Lars Nordström, InTimes grundare

2022-12-20

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på InTime önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för det här året som varit, vi ser fram emot att få fortsätta hänga mer er alla under 2023.

Supporttider:
Helgfria vardagar 08:00-17:00

Telefonsupport:
0920-26 09 80

Mejl-support:
Allmänt: 
Användarstöd: 
Fakturafrågor: 

 

2022-12-03

Grattis SMSet 30 år!

Idag fyller SMSet hela 30 år! Världens första SMS sändes den 3:e december 1992 i England. SMSet hade texten ”Merry Christmas” och sändes av ingenjören Neil Papworth på Vodafone.

Vi på InTime har arbetat med SMS i 20 år nästa år och vi ser att SMS fortsätter att öka för varje år som går. Fler verksamheter upptäcker fördelarna med SMS och det dyker hela tiden upp nya användningsområden - vilket vi tycker är jätteroligt!

Vill du veta mer om hur du kan använda SMS i din verksamhet? Kontakt oss gärna!

2022-11-16

Black Week, Black Friday, Cyber Monday…  

Det är många köpstarka dagar som väntar runt hörnet. Som butik kan det vara svårt att nå ut i bruset den här tiden, men med väl planerade och genomtänkta kampanjer är det möjligt.

Så när ska du använda SMS? Svaret är när du vill ha snabb respons. Ett SMS är personligt och direkt, men har kort livslängd. Sänd SMS med tydliga uppmaningar och erbjudanden. Driv besökare till din butik och hemsida. Använd gärna länkar och rabattkoder som mottagaren kan nyttja direkt.

Vill du ha fler tips på hur du kan boosta dina kampanjer med SMS? Boka in ett möte med någon av våra experter!

Kontakta oss för att starta din SMS-resa

Roligt, du tog dig ända längst ner på sidan. :) Nu när du kommit så här långt hoppas vi att du kontaktar oss för att starta din framgångsresa inom SMS!