Nyheter hos InTime

Missa inga viktiga nyheter hos InTime - Vi håller dig uppdaterad!

Tips och råd, vad tycker våra kunder, nya funktioner, pressreleaser och mycket annat roligt samlar vi här. Vill du veta mer? Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.

2023-08-14

Supporttider hösten 2023

Vi hoppas att du har haft en fin sommar och nu är redo att ta dig an hösten tillsammans med oss! Vi har några dagar kvar av augusti där vi hoppas få fortsätta njuta av sol och värme. Augusti ut har supporten öppet alla helgfria vardagar mellan kl. 08-16 och från september och framåt mellan kl. 08-17. 

Du når oss enklast via telefon och mejl.

Telefon:
0920-26 09 80

E-post:
Allmänt: 
info@intime.nu
Användarstöd: support@intime.nu
Fakturafrågor: ekonomi@intime.nu

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Varma hälsningar InTime

2023-05-25

Glad sommar önskar vi på InTime

Vi tror vi vågar säga att sommaren äntligen är här! Som vanligt stänger supporten en timme tidigare under juni-augusti. Du når oss alla helgfria vardagar mellan kl. 08:00-16:00. 

Telefon:

0920-26 09 80

E-post:
Allmänt: 
Användarstöd: 
Fakturafrågor: 

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Ha en riktigt skön sommar!

2023-04-03

Glad påsk önskar vi på InTime

Snart är det påsk och vi på InTime passar på att önskar er alla en riktigt fin helg! Vi flyger till Blåkulla torsdag 6/4 kl. 12:00 och är tillbaka igen tisdag 11/4 kl. 08:00. Vid brådskande ärenden vänligen kontakta info@intime.nu.

Supporttider:
Torsdag 6/4: 08:00-12:00
Fredag 7/4: Stängt
Måndag 10/4: Stängt


Ta hand om er!

2023-02-14

Glad alla hjärtans dag

Vi önskar er alla en riktigt fin alla hjärtans dag! Passa gärna på idag att skicka en hälsning till dina kunder, oavsett om du gör det via SMS, mejl eller i sociala medier är vi säkra på att det kommer att uppskattas. 

Vill du ha hjälp att göra en hälsning via SMS är du välkommen att kontakta oss!

2023-01-01

InTime fyller 20 år!

I år firar InTime 20 år och vi vill tacka InTimes grundare, Lars Nordström, för att han byggt upp detta fina företag som vi fått äran att driva vidare. Tack också till tandläkare B-O Sundström, utan dig hade InTime inte funnits. Tack även alla ni andra som på något sätt är inblandade i InTimes historia och framtid.

Sist men inte minst, stort tack till dig som kund som väljer att hänga med oss. Vi lovar att fortsätta göra vårt yttersta för att underlätta din arbetsvardag!
Anledningen till att företaget finns är att min tandläkare B-O Sundström frågade mig om en SMS-påminnelse till sina patienter. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma, och redan i december hade vi en fungerande SMS-tjänst i gång.

Alla patienter gillade påminnelsen och ingen patient som fått påminnelsen glömde besöket. Succé direkt!

Lars Nordström, InTimes grundare

2022-12-20

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på InTime önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för det här året som varit, vi ser fram emot att få fortsätta hänga mer er alla under 2023.

Supporttider:
Helgfria vardagar 08:00-17:00

Telefonsupport:
0920-26 09 80

E-postsupport:
Allmänt: 
Användarstöd: 
Fakturafrågor: 

 

2022-12-03

Grattis SMSet 30 år!

Idag fyller SMSet hela 30 år! Världens första SMS skickades den 3:e december 1992 i England. SMSet hade texten ”Merry Christmas” och skickades av ingenjören Neil Papworth på Vodafone.

Vi på InTime har arbetat med SMS i 20 år nästa år och vi ser att SMS-marknaden fortsätter att öka för varje år som går. Fler företag upptäcker fördelarna med att skicka SMS och det dyker hela tiden upp nya användningsområden - vilket vi tycker är jätteroligt!

Vill du veta mer om hur du kan använda SMS i ditt företag? Kontakt oss gärna!

2022-11-16

Black Week, Black Friday, Cyber Monday…  

Det är många köpstarka dagar som väntar runt hörnet. Som företag kan det vara svårt att nå ut i bruset den här tiden, men med väl planerade och genomtänkta kampanjer är det möjligt.

Så när ska du använda SMS i din marknadsföring? Svaret är när du vill ha snabb respons. Ett SMS är personligt och direkt, men har kort livslängd. Skicka SMS med tydliga uppmaningar och erbjudanden. Driv kunder till din butik och hemsida. Använd gärna länkar och rabattkoder som mottagaren kan nyttja direkt.

Vill du ha fler tips på hur du kan boosta dina kampanjer med SMS? Boka in ett möte med någon av våra experter!