Bakgrund

Om oss

Under våren 2018 tog Josefine Åhl och Marina Lahti - som är delägare i InTime sedan tidigare - över driften av bolaget, med Josefine Åhl som VD.

InTime ingår tillsammans med TellusTalk och SMS Teknik i en företagsgrupp ägd av moderbolaget Zapás. Trion utgör tre av Sveriges mest välkända aktörer inom digitala meddelandetjänster där alla bolagen erbjuder företag och organisationer meddelandetjänster, främst sms, via webben. Företagsgruppen har tillsammans 15 anställda, 3 200 kunder och en omsättning över 150 miljoner kronor. Varje företag sköter sin verksamhet på respektive håll i landet precis som innan sammanslagningen.

Sveriges enklaste tjänst för uppskattad kundkommunikation

Med InTime får du både marknadens enklaste tjänst för SMS-utskick och personlig experthjälp för att utveckla kommunikationen med dina kunder. Vi har små och stora trogna kunder som fortfarande upptäcker nya framgångsrika sätt att använda SMS för att öka lojaliteten, köpviljan och kundnöjdheten.

Vi drivs av att möjliggöra relevanta meddelanden som skapar köplada kunder. SMS är bäst när du vill skicka enkla, personliga meddelanden till dina kunder. Oavsett om det är påminnelser, leveransaviseringar, kundundersökningar eller information om events, kampanjer eller årets stora REA.

Josefine Åhl, VD & Marina Lahti

Historien

av Lars Nordström, grundare

"Anledningen till att företaget finns är att min tandläkare B-O Sundström på Tandlaget frågade mig om en SMS-påminnelse till sina patienter. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma, och redan i december hade vi en fungerande SMS-tjänst igång.

Alla patienter gillade påminnelsen och ingen patient som fått påminnelsen glömde besöket. Succé direkt!

Stärkt av framgången utvecklade vi InTime SMS, en webbtjänst, för att på enklast tänkbara sätt sända aviseringar om leveransklara beställningsvaror och färdiga grejer i verkstan. InTime SMS har sedan utvecklats till att bli ett helt koncept för mobil marknadsföring med kundklubbshantering och SMSometer.

Tandlaget har nu färre kunder som uteblir från sina besök och får tack vare SMSometern också veta hur nöjda de är efter besöket. Helt automagiskt!"

Lars Nordström, InTimes grundare