sms-fran-dator.jpg

Sedan 2003 har vi hjälpt företag att skicka SMS från datorer till mobiler

Vi hjälper företag, stora som små, över hela Sverige och i alla branscher att skicka SMS direkt från sina datorer till kundernas mobiltelefoner.

Redan sedan starten 2003 har vårt mål varit att förenkla vardagen för alla företagare där ute i landet. Vi har utvecklat en SMS-tjänst som är enkel att använda, gör det den ska och snabbt hjälper dig att spara tid och effektivisera din verksamhet. Nöjda kunder är av högsta vikt för oss och vi får ofta höra att vi har support i världsklass, något vi är väldigt stolta över. 

Vi är i tid, till allt, för alla, oavsett allting. Vi är InTime!

Nuläget

Under våren 2018 tog Josefine Åhl och Marina Lahti - som är delägare i InTime sedan tidigare - över driften av bolaget, med Josefine Åhl som VD. Lars Nordström grundade InTime 2003 och gick med flaggan i topp i pension 2018 då han även sålde av sitt innehav.

InTime ingår tillsammans med TellusTalk och SMS Teknik i en företagsgrupp ägd av moderbolaget Zapás. Trion utgör tre av Sveriges mest välkända aktörer inom digitala meddelandetjänster där alla bolagen erbjuder företag och organisationer meddelandetjänster, främst sms, via webben. Företagsgruppen har tillsammans 15 anställda, 3 200 kunder och en omsättning över 150 miljoner kronor. Varje företag sköter sin verksamhet på respektive håll i landet precis som innan sammanslagningen.

Affärsidén är att hjälpa företag med sin kundkommunikation och skapa relevanta SMS som ger köpglada kunder. I grund och botten handlar det om SMS-påminnelser, SMS-aviseringar och SMS-marknadsföring. Tjänsten kan tillämpas i alla företag som arbetar med bokade möten eller som levererar beställningsvaror eller tjänster.

Historien

av Lars Nordström, grundare

"Anledningen till att företaget finns är att min tandläkare B-O Sundström på Tandlaget frågade mig om en SMS-påminnelse till sina patienter. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma, och redan i december hade vi en fungerande SMS-tjänst igång.

Alla patienter gillade påminnelsen och ingen patient som fått påminnelsen glömde besöket. Succé direkt!

Stärkt av framgången utvecklade vi InTime SMS, en webbtjänst, för att på enklast tänkbara sätt sända aviseringar från en dator om leveransklara beställningsvaror och färdiga grejer i verkstan. InTime SMS har sedan utvecklats till att bli ett helt koncept för mobil marknadsföring med kundklubbshantering och SMSometer.

Tandlaget har nu färre kunder som uteblir från sina besök och får tack vare SMSometern också veta hur nöjda de är efter besöket. Helt automagiskt!"

Vill du veta mer om InTime SMS? Fyll i en Intresseanmälan så kontaktar vid dig på det sätt du önskar.

sms från dator

Josefine Åhl, VD och Marina Lahti

sms dator

Lars Nordström, InTimes grundare