SMSets historia - hur började allt?

Ta del av vår och SMS:ets historia

Upptäck effektivitetens framtid med InTime!

Sedan vår lansering 2003, har vi på InTime haft som ambition att göra vardagen smidigare för alla entreprenörer och verksamheter i Sverige. Vi erbjuder en lösning för att enkelt och effektivt nå ut till din målgrupp, vilket sparar tid och förbättrar ditt verksamhetsflöde. Att våra användare är nöjda ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att kontinuerligt få beröm för vår support i världsklass.

InTime står för punktlighet och tillförlitlighet i allt vi gör - för alla, oavsett allting. Upptäck InTime idag!

Varför InTime

Lång erfarenhet & expertis

Vår långa historia borgar för stabilitet och förtroende, vilket innebär att du kan lita på vår expertis för att möta och överträffa dina förväntningar.

Pålitliga & säkra system

Våra lösningar är utformade med högsta säkerhetsstandarder så att dina SMS levereras effektivt utan avbrott.

Du i centrum

Vi sätter alltid våra användares behov först, med en strategi som garanterar personlig service, skräddarsydda lösningar och stöd.

Nuläget

I början av 2018 inträffade en spännande förändring hos InTime där Josefine Åhl och Marina Lahti, redan delägare i bolaget, tog över rodret. Lars Nordström, hjärnan bakom InTimes lansering 2003, avslutade sin framgångsrika karriär och gick i pension, samtidigt som han överlämnade sitt ägarskap.

Vi står fortfarande fast vid Lars vision om att leverera SMS som inte bara når fram utan också engagerar mottagaren, främjar köplust och bygger långsiktiga relationer. 

Hos oss står du alltid i centrum - din framgång är vår högsta prioritet!

Josefine Åhl och Marina Lahti

Lars Nordström, InTimes grundare

Historien

av Lars Nordström, grundare

"Anledningen till att InTime finns är att min tandläkare B-O Sundström frågade mig om jag kunde hjälpa honom med en lösning för att minska antalet uteblivna besök. Det var i oktober 2002, jag tog hjälp av en konsultfirma och redan i december hade vi en fungerande lösning i gång.

Alla patienter gillade att få ett SMS inför sitt besök och ingen patient glömde sin tid. Succé direkt!

Stärkt av framgången utvecklade vi InTimes plattform som används för att på enklast tänkbara sätt sända SMS om leveransklara beställningsvaror och färdiga grejer i verkstan. Plattformen har sedan utvecklats och passar idag alla verksamheter och storlekar, oavsett behov.

Helt automagiskt!"

SMS:ets historia

SMS är en förkortning för Short Message Service. Det första SMSet sändes 3 december 1992 och innehöll texten ”Merry Christmas”. SMS är möjligt att sända och ta emot i alla digitala mobiltelefonsystem av generation 2, (GSM) eller senare. I Sverige lanserades GSM 1992 och är sedan mitten av 1990-talet det dominerande mobila telefonsystemet i världen. I Sverige och de övriga nordiska länderna är mobiltelefontätheten över 100 % och andelen ökar kontinuerligt.

Vill du sända ditt första SMS med InTime?