Sänd automatiserade SMS med InTime

Upptäck kraften i manuella & automatiserade SMS

Kom i gång idag!

Med InTime kommer du snabbt i gång! Välj om du ska använda vår SMS-lösning där du enkelt loggar in via vår hemsida eller om du ska integrera SMS i ett system du har idag. Vi erbjuder alternativ för att både sända manuella och automatiserade SMS.

En av de största fördelarna med SMS är dess förmåga att nå mottagaren nästan omedelbart. Denna snabbhet säkerställer att din information når fram i rätt tid. SMS har även en anmärkningsvärt hög öppningsfrekvens. Detta betyder att mottagarna inte bara tar emot dina SMS, utan också läser SMSen.

Ta det första steget mot en enklare och mer kraftfull SMS-upplevelse med oss idag!

Kom i gång med 3 enkla steg

Manuellt eller automatiserat

Valet är ditt!

Du bestämmer om du ska sända dina SMS manuellt, schemalagt eller automatiserat. Detta ger dig flexibilitet och kontroll över varje SMS. På ditt testkonto väljer du om ditt SMS ska gå ut direkt eller schemaläggas för framtiden. Välj att sända ditt SMS till enskilda kontakter eller utvalda grupper. Du kan med enkelhet importera dina befintliga kontakter till kontot och sortera dessa i olika grupper. Skapa dina egna textmallar för återkommande SMS, se leveransstatus i realtid och välj om mottagarna ska kunna svara på dina SMS.  

Genom en smidig integration med ditt befintliga system kan du automatisera dina SMS, ta gärna en titt på vår integrations-sida.

Oavsett ditt val, erbjuder vi en lösning som passar just dina behov och hjälper dig att effektivt nå din målgrupp.

"Vi använder InTime för att sända automatiserade SMS innan vi kommer för att sota. Samarbetet med InTime fungerar jättebra och hjälper oss att få ner antalet missade besök."
Dick Hålldén, Varbergs Sotningsdistrikt - Sverige

Varför välja InTime

Användarvänliga lösningar

Vi förstår att tid är pengar. Därför har vi utvecklat en plattform som är enkel att använda, oavsett teknisk kompetens. Vårt intuitiva gränssnitt gör det smidigt att sända SMS i liten och stor skala, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

Lång erfarenhet

Med år av branscherfarenhet under bältet, har vi finslipat vår kunskap och service. Denna erfarenhet gör oss till experter på SMS, vilket ger dig trygghet i att vi förstår dina behov och kan leverera lösningar av högsta kvalitet.

Pålitliga & säkra system

I en digital värld är säkerhet och pålitlighet inte bara önskvärt, det är nödvändigt. Våra system är byggda med de senaste säkerhetsprotokollen, vilket garanterar att dina SMS levereras säkert och utan störningar.