sms-foretag.jpg

SMS-tjänst för företag - Skicka SMS via datorn

Med InTime SMS för företag skickar du SMS via datorn - snabbt och enkelt!

InTimes SMS för företag är ett enkelt verktyg där du skickar SMS via datorn. Det finns många fördelar med att skicka SMS via datorn från ditt företag till dina kunder. Du sparar massor med tid! SMS är enkelt och kostnadseffektivt, SMS upplevs som personligt och SMS underlättar vardagen för dina kunder. Nästan alla har idag en mobiltelefon och alla SMS blir lästa, dessutom inom bara några minuter. Vi hjälper dig att hitta rätt SMS-lösning för just ditt företag. Kontakta oss för personlig rådgivning eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Med InTime SMS för företag skickar du enkelt SMS från vår SMS-tjänst via webbgränssnitt eller integrerar vår SMS-tjänst via API. Vi har också tjänster för att skicka mejl som omvandlas till SMS, för att kommunicera dubbelriktat och mycket mer. Testa du med att skicka SMS via datorn - du kommer snabbt se fördelarna!

SMS Företag Webb

Registrera ett gratis testkonto för företag och du är igång på nolltid med dina SMS-utskick. Du loggar enkelt in via vår hemsida, ingen installation av programvara krävs och du kommer åt SMS-tjänsten var som helst, både från datorer och surfplattor. I SMS-tjänsten kan du snabbt och enkelt ladda upp dina kontakter och sortera kontakterna i grupper, skapa och spara egna textmallar, se leveransstatus på dina skickade SMS, schemalägga när SMSen ska skickas ut, ta emot svar på dina SMS och mycket mer. Testa du med - helt kostnadsfritt!

SMS Företag API

Du kan enkelt integrera InTimes SMS för företag i ditt befintliga system för att skicka SMS via datorn automatiskt. Du kanske vill skicka leveransaviseringar för beställda varor eller påminnelser inför bokade besök. Oavsett ditt syfte hjälper vi dig att hitta rätt lösning och skräddarsy SMS-tjänsten utifrån dina behov. Ta gärna en titt på InTimes API för integration av SMS och kontakta oss för mer information.

SMS Företag E-post

Du kan också göra dina SMS-utskick för ditt företag direkt från din egen e-postklient. Ditt e-postmeddelande omvandlas till ett SMS och du kan även ta emot svar på dina meddelanden. SMS E-post är ett smidigt sätt att skicka SMS om du vill använda din e-postklint för SMS-utskicken. Kontakta oss och vi berättar mer!

"Det är ett jättelyft i effektivitet för oss att kunna skicka SMS via InTime istället för att stå och klösa på mobilen och visa sitt privata nummer. Vi är kanonnöjda med en prisvärd investering!"
Markus Kivijärvi, Luleå Glas
SMS företag

Med InTimes SMS-tjänst kan du:

  • Skicka SMS via din dator
  • Importera kontakter
  • Skapa grupper
  • Skapa textmallar
  • Se leveransstatus på skickade SMS
  • Spärra mobilnummer
  • Ta emot svar
  • Skicka automatiska påminnelser
  • och mycket mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra SMS-tjänster? Fyll i en intresseanmälan och vi kontaktar dig på det sätt du önskar.


Hur och varför vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa under vår Integritetspolicy.